Stampin' Up! Party

Boek nu jouw gratis Stampin' Up! Make & Take Party

Een party kost niets. Je leert Stampin' Up! producten kennen en je kunt gratis Stampin' Up! producten verdienen.
Organiseer zo'n gezellige knutselavond bij jou thuis. Nodig jouw kaarten/doosjes makende, Project Life vriendinnen uit en laat ze verliefd worden op de producten van Stampin' Up! Hoe meer je verkoopt, hoe meer gratis producten je kunt uitzoeken. Van tevoren bepalen we wat we maken. Ik neem alle producten mee en het plezier en jij zorgt voor de gasten. Geen tijd, plaats of creatieve vriendinnen voor een party? Je kunt ook een party bij mij thuis boeken of een van mijn workshops bijwonen of je bestelt simpel via de mail.


Make&Take Party
We maken 2 leuke simpele projecten zodat iedereen de producten van Stampin' Up! kan ontdekken.

Techniek Workshop
Jij en je vriendinnen hebben al langer een papierhobby? Kies dan voor een techniek workshop. We maken een creatie voor gevorderden. Hierbij passen we een leuke techniek toe. Uiteraard in overleg. Voor een workshop tel ik materiaalkosten. Max €5 p.p. afhankelijk van het aantal kaarten/doosjes etc.

De Verjaardagsparty. 
Wil jij graag Stampin' Up! producten kado? 
Geef dan meteen een Stampin' Up! verjaardagsparty.
Je gasten maken van tevoren een bedrag naar keuze over naar mij en ik zorg voor hun gezamenlijke kado van Stampin' Up! (ik ontvang van jou een wensenlijstje). 
Laat je gasten kennismaken met jouw hobby en bezorg ze een leuke avond, anders dan anders. Ze gaan naar huis met een leuk zelfgemaakt project waar ze zeker plezier van zullen beleven.
Succes gegarandeerd!

Of je nu ervaren bent of pas net begon met deze papier en inkt hobby, een party is voor iedereen. Heb jij interesse in een party of workshop? Mail of bel me.
Hieronder zie je welke extra's je kunt verdienen door het geven van een party, of door het verzamelen van de bestellingen van je vrienden:

Heb je nog vragen dan mag je me altijd mailen, aarzel niet!

Let's Party!

Creatieve groetjes

Miranda Mols
stampinutopia@ziggo.nl
06-24422021

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for your visit. I love your comment in advance!