Contact / Over mij

Heb je vragen over de producten van Stampin' Up!®,  het bijwonen van een workshop, gastvrouw zijn op je eigen party, zelf demonstratrice (m/v) worden of wil je Stampin' Up! producten bestellen

Neem dan contact met mij op. 
Als ik online ben kun je LIVE vragen stellen (Klik rechtsonder Chat nu). Maar ik ben ook bereikbaar via mail, telefoon of het contactformulier hieronder.Miranda Mols
Meidoornstraat 10, 6163 EN Geleen
E-mail :stampinutopia@ziggo.nl of info@stampinutopia.nl  
Mobiel:   06 - 24 42 20 21
Let op! Mobiel bereikbaar tussen 10.00 en 15.00 uur.
 Via Whats App of SMS bereikbaar tot 20.00 uur

Meer over mij onder het contactformulier!

Ik gebruik deze gegevens enkel om je te antwoorden (privacy verklaring)Over mij:
Ik ben Miranda Mols, 40 jaar, getrouwd en samen hebben we 2 kinderen en 3 huisdieren. Wij wonen in Geleen, in het mooie Limburg. Ik ben een creatieve thuiswerkende moeder, en sinds 8 oktober 2012 ZZP-er. In 2007 begon ik met scrapbooken. Sinds 2011 maak ik ook kaarten. In 2012 richtte ik op een deel van de zolder onze hobbyruimte in. Ik zeg onze, omdat onze kinderen heel vaak bij me zitten en hun eigen plekje hebben naast mama. 
Stampin' Up!® ontdekte ik begin 2012. Een prachtig exclusief kwaliteitsmerk. Ik ben demo sinds oktober 2012 en ik geniet er nog iedere dag van! 3 jaar geleden had ik zelfs nooit kunnen dromen wat voor moois Stampin' Up! me allemaal zou brengen en dat ik ook nog geld kon verdienen met mijn hobby. Ik heb mezelf dan ook gaandeweg doelen gesteld en bewezen dat het kan, ook met een gezin. In 4 jaar ben ik de nr 1 demonstratrice in Nederland en in 2016 zelfs #41 in de wereld! In 2017 werd ik mooi 2de. Daar heb ik niet alleen keihard voor gewerkt natuurlijk, want zonder mijn trouwe klanten, mijn service en teammaatjes had ik nooit zover kunnen komen. Ben daar enorm trots op en dat neemt niemand me meer af!

Ik laat jullie graag een kijkje nemen in de wereld van Stampin' Up!
Of dat nu via dit blog of Facebook is, via een workshop of in mijn team, ik verspreid het virus graag! En wie weet is er ook een leuke carrière voor jou weggelegd! 

Lieve groetjes
Miranda Mols
2017                                    2016

KVK nr: 56137028Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for your visit. I love your comment in advance!