Optidee Limburg

Optidee Adviseuse Geleen, Limburg.

Sinds 20 maart ben ik Optidee Adviseuse.
Je kunt bij mij bestellen en ik geef ook graag een demonstratie bij jou thuis. 
OOK in België en Duitsland!

Optidee heeft een breed scala aan producten die je het leven een stuk aangenamer kunnen maken. Van slaapkamer tot keuken en alles ertussenin.
Kijk gerust eens in de catalogus HIER

Waarom ik gestart ben als adviseuse? Ik kende het product niet, maar toen ik het leerde kennen en ik het op Facebook zette, zeiden mensen om me heen: "ooo dat is geweldig, heb ik al jaaaaaaren!" Nou, waarom vertel je mij dat dan niet? Ik wil nu dus op pad om mensen met dit product in aanraking te brengen. Het is zo'n goed product waar ik met mijn hele hart achter kan staan. Ik maak het mijn missie om het wel iedereen te vertellen! Want je zult merken dat je blij bent dat ik je erover vertel!

Nieuwsgierig? 
Kijk dan eens om te beginnen op mijn Facebookpagina
Utopia Home Wellness
of snuffel eens in de catalogus
www.optidee.nl/miranda-mols

Optidee heeft een geweldige vezel gemaakt. Wat maakt deze vezel zo speciaal.
Deze vezel is gesloten, waardoor vuil, vocht en bacteriën geen kans krijgen om zich erin te nestelen. (Dat maakt het ook zeer geschikt voor mensen met allergieën) 
De Optivezel is ook 5x lichter dan een katoenen vezel!


Door de dropstaafstructuur ontstaat een groot oppervlak. Hierdoor neemt het grote hoeveelheden water op. Ook komt het water in aanraking met de lucht waardoor het veel sneller droogt!  En door deze structuur hoef je het maar op 40 graden te wassen om alle vuiligheid en bacteriën eruit te wassen!
En nog een voordeel... zand klop je er zo uit en ook dierenharen klop je er gemakkelijker uit. Ideaal voor alles dus! 
De ronde gesloten top van de vezel maakt dat het materiaal zo ontzettend zacht is en het reguleert warmte.Een katoenvezel is een open vezel
Hierdoor krijgt vuil, stof en water de kans om diep tot in de kern door te dringen.
Soms is dat niet wat je wil...


Heb je nog vragen, wil je wat bestellen of wil je graag een demonstratie?
Vul dan het formulier in op de pagina contact. Daar vind je ook mijn informatie. Je mag bellen, mailen en zelfs producten lenen voordat je het eventueel koopt!!! 
Hoe uniek is dat?!

Heb je slaapproblemen? Laat het weten, ik heb al veel volwassenen en zelfs kinderen kunnen helpen!! Probeer het gewoon uit.

Hekel aan ramen wassen en poetsen, maar geen geld voor een poetsvrouw? Laat het weten. Ik help je het huishouden sneller en makkelijker te maken.

Hou je van wat luxe? Een zalig zacht jasje, een heerlijke badjas, fijne strandlakens of ligbedopleggers, een deken voor op de bank of een knuffelzachte badjas, poncho of omslagdoek voor de kleintjes en allerkleinsten. Ook geweldig als cadeau.

Groetjes, 
Miranda MolsGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for your visit. I love your comment in advance!