Contact / Over Mij

Heb je vragen over de producten van Stampin' Up!®,  het bijwonen van een workshop, gastvrouw zijn op je eigen party, zelf demonstratrice (m/v) worden of wil je Stampin' Up! producten bestellen

Neem gerust contact met me op. 
Bereikbaar via mail of telefoon 


Miranda Heidenrath
 Geleen, Zuid-Limburg
E-mail :stampinutopia@gmail.com of info@stampinutopia.nl  
Mobiel:   06 - 24 42 20 21
What's App me gerust!Wat leuk dat je hier komt kijken!

Ik ben Miranda Heidenrath, 45 jaar, 2 kinderen, 3 huisdieren. Wonend in Geleen, in het mooie Limburg. Ik ben een creatieve moeder met een parttime job in de financiële administratie, en sinds 8 oktober 2012 ZZP-er. Knutselvirus opgelopen met scrapbooken in 2007. Sinds 2011 maak ik kaarten. Stampin' Up!® ontdekte ik begin 2012. Een prachtig exclusief kwaliteitsmerk. Ik werd demo in oktober 2012 en ik geniet er nog iedere dag van! 10 jaar geleden had ik zelfs nooit kunnen dromen wat voor moois Stampin' Up! me allemaal zou brengen en dat ik ook nog geld kon verdienen met mijn hobby. Ik heb mezelf gaandeweg doelen gesteld en bewezen dat het kan, ook met een gezin. Door keihard te werken en dankzij mijn trouwe klanten en teammaatjes heb ik vele mijlpalen mogen bereiken. Ben daar enorm trots op, dat neemt niemand me meer af! Maar wat me ik het allermooist vind zijn de vele vriendschappen die ik gemaakt heb. Vrienden voor het leven!

Ik laat jullie graag een kijkje nemen in de wereld van Stampin' Up!
Of dat nu via dit blog, Facebook of Instagram is, via een workshop of in mijn team, ik verspreid het virus graag! En wie weet is er ook een leuke carrière voor jou weggelegd! 

Creatieve groetjes,
Miranda Heidenrath

2019
NL TOP SALES #3


       2018          
 2017                                                                                                              2016


2015, 2014, 2013 
Nr 1 van Nederland
Jammer genoeg hadden we toen 
nog geen badges.Behaalde Incentive Trips: 

KVK nr: 56137028

Reacties