Squared

Stampin' Up! bestellen 25 mei

Dit kaartjes is gemaakt met de stempelset Animal Outing, de Stitched Framelits en Square framelits en het sentiment komt uit Van Alles Wat. En natuurlijk gekleurd met de Stampin Blends. Is het geen dotje...De binnenkant en de envelop


En natuurlijk ook nog een jongensversie


Af en toe kijk ik wel eens naar de vacatures op Indeed, waarvan ik elke week een mail krijg (al jaren lang). Ik wil al lang terug het arbeidscircuit in, maar de kinderen waren nog te jong en thuis zijn is dan wel zo makkelijk. Nu is Dano al 8 en zou ik het best wel kunnen doen. En toevallig kwam er nu een wel heel leuke vacature langs die ik het waard vond om op te solliciteren. En omdat ik onder schooltijd kan werken, dacht ik, ik ga er gewoon voor. Dan kan ik mijn kleine grote jongen toch van school halen en merkt hij er eigenlijk niks van. Daar hoor ik vast niks van verwachtte ik, maar toen kwam er een telefoontje en moest ik op gesprek en maandag mag ik zelfs bij het bedrijf langs. Dat was een verrassing. Spannend! Ik verheug me erop. Als het voor mij bestemd is, gaat het lukken en anders blijf ik gewoon lekker thuis zitten. Dan is het mijn tijd misschien nog niet. Duimen jullie mee?

Fijn weekend!

Miranda Mols


Reacties

 1. Beide versies zijn leuk! De neushoorn is inderdaad een dotje. Spannend zeg, van je sollicitatie. Succes, ik duim voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke kaartjes! En wat spannend morgen! Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben benieuwd hoe je sollicitatie is gegaan...en heb voor je geduimd!
  Je kaarten zijn weer mooi CaS en leuk dat je er 2 versies van maakte! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk geworden...
  en hoe is het gesprek gegaan?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.