Puur Natuur Zo'n Boom

Stampin' Up! bestellen 24 april 12 uur

Deze kaart is gemaakt met de Puur Natuur stempelset. Helemaal verheugd ben ik, want deze prachtige Nederlandse set met bijpassende framelits mogen blijven in de volgende catalogus! YES! 

gemaakt door Carol

En wat sterkte kan ik wel gebruiken, ik moest afscheid nemen van maar liefst 86 stempelsets uit mijn collectie. Even slikken, maar ook heel blij dat het tijd is voor wat nieuws. Een aantal van mijn favoriete sets mogen gelukkig blijven. Zoals deze dus, dat maakt me blij.

Op mijn blog zal het iets rustiger worden, maar op mijn Facebook en Insta ben ik juist meer aanwezig. Daar zie je dus meer en op beide Social Media zul je verschillende dingen zien. Volg me op Instagram of Facebook als je meer wilt zien. Ik moet echt wat tijdrovende dingen terug schroeven om wat meer knutseltijd te vinden. Het schiet er teveel bij in, ik mis het echt. 

Groetjes
Miranda MolsReacties

  1. Wow wat een gave kaart, hoe heb je dan toch die achtergrond gemaakt vind hem zo gaafff, ja ik merk het ook hoor ik knutsel veel maar plaats heel weinig meer op mijn blog vergeet het gewoon

    Groetjes Manon

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.