Pom-pom Partyhoed

Stampin' Up! bestellen 16 april en elke dag, gratis verzending vanaf €60


Deze kaart is gemaakt met de Birthday Cheer stempelset en ik heb gekleurd met mijn Stampin Blends. Natuurlijk in mijn favoriete kleur...regenboog...hihi.

Het was me net een tikkie te simpel en dus heb ik met mijn pompom maker een pompom gemaakt. ik had geen rood Twine, dus heb ik wit twine gebruikt en die rood gekleurd met mijn Stampin Blend. Daar zijn ze ook geweldig voor.


Vandaag ga ik beginnen aan 3 boekhoudingen. Die moeten weer voor 10 april ingeleverd zijn voor de BTW. Gelukkig hou ik het 2 maandelijks bij en hoef ik enkel nog de 2de helft van maart voor alle 3. Paar uurtjes en dan ben ik weer klaar. 

Dan kan ik weer knutselen of spelen met mijn nieuwe hobby. Bedrukken. Misschien volg je me op Facebook en heb je gezien dat ik al een Bone Folders heb bedrukt en een rompertje. Ik gebruik dus nu mijn ScanNcut wat vaker en ik heb ook een Cricut EasyPress 2 besteld om alles makkelijker te bedrukken. Dus binnenkort in mijn winkeltje ook bedrukte items, en natuurlijk items en opdrukken op aanvraag. 
Leuke kraamcadeautjes, teamcadeautjes enz.

Groetjes
Miranda Mols

Reacties

  1. Zeker leuk, met een echte "pompom".
    Ben benieuwd naar je bedrukkingen. ..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super CAS en zooo feestelijk; helemaal mooi! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.