Welkom in de buurt

 Stampin' Up! bestellen 1 maart

Bestellen kan gewoon elke dag! 
vanaf €60 gratis rechtstreeks verzonden naar jou thuis.

Deze kaart is gemaakt met heel veel verschillende stempelsets. De achtergrond is gemaakt met inkt en een inktblending tool. Het huisje komt uit Hearts Come Home stempelset, de wolkjes en de boomtop gemaakt met stansjes uit de Up&Away thinlits, de boomstam is een stuk van een stans uit de Seasonal layers stansset. En de helling is het stuk dat je verhoud na het stansen van de Swirly Scribble Thinlit met die soort golven. En de sentimenten natuurlijk uit de Nederlandse Stampin' UP! stempelsets.


Deze kaart gaat naar onze nieuwe (2 deuren verder) buren. Zij hadden een straat verder hun huis te koop staan en ik vroeg aan haar: waar jullie heen? zegt ze...we komen naast jullie wonen! Hihi, gezellig. Dat verdient een welkomstkaartje toch!

De griep heeft me toch te pakken gekregen. Mijn hoofd wil niet, mijn ogen lekken, mijn neus zit dicht, mijn kaken, oren en keel doen pijn en ik kook al 3 dagen niet. Ik hang achter de computer, want het werk gaat door. Nee, het is niet erg. Ik denk namelijk aan alle lieve vriendinnen/kennissen die veel ergere dingen hebben (gehad) en dan valt dit echt helemaal mee. 

Even ter herinnering... deze In Colors gaan eruit. Zoals ieder jaar het geval is, zullen ze vast ook dit jaar weer vroeg (eind april) uitverkocht zijn. Dus wil je een voorraad card stock of een refill dan kun je dat het beste tijdens Sale-A-Bration doen. Want bij €60 krijg je een cadeautje.

Groetjes

Miranda Mols

Reacties

 1. Wat een mooie kaart.
  Ik dacht even dat je er regen druppels op had gemaakt, maar toen zag ik dat mijn beeldscherm vieze vegen had😂
  Beterschap, hopen dat het niet echt doorzet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha, oké ik kwam niet meer bij! Ik ben overigens helemaal helemaal ziek. Maar dat geeft helemaal niks.

   Verwijderen
 2. Wow wat een prachtige kaart is dit

  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.