Kindness Rainbow

Stampin' Up! bestellen 15 februari


Deze keer een kaart met zwart als basis. Het idee voor de zwarte ondergrond zag ik bij mijn teammaatje Yvonne (kijk HIER). Zwart laat kleuren zo mooi eruit springen en dat past goed bij mijn lievelingskleur regenboog. Het kaartje is heel simpel. Thank you is uitgestanst in de basis. Op een velletje Whisper White heb ik een regenboog gemaakt en eronder geplakt. Daarna nog een sentiment gestempeld, er een v'tje uitgeknipt en erin gestoken. Er volgen vast nog meer kaarten met een zwarte ondergrond. Vandaag komt mijn vriendin Mariëtte en gaan we weer een workshop bedenken en klaar maken. Misschien heb je ook eens zin om naar een van mijn workshops te komen? Deze is op 28 februari van 19.30 tot 22.00 uur. 4 van de 8 plaatsen zijn al bezet. Neem gerust een vriendin mee! De workshop kost €15 en meestal maken we 3 kaartjes. Je hoeft zelf niks mee te nemen. Alles mag je hier gebruiken. En je krijgt een kopje thee of koffie en er ligt wat lekkers klaar mocht je trek krijgen.

Groetjes

Miranda Mols

Reacties

 1. Mooie kaart Miranda! En je zult ze wel meer zien verschijnen (ik heb er ook al 4 gemaakt met zwart als achtergrond). Het is een challenge bij de Liftchallenge.....
  En wat betreft kliederen en vieze handen...speciaal voor jou had ik erbij geschreven hoe je te werk gaat met die inkt kaarten zonder vieze handen te krijgen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat mooi zo. ik gebruik vrijwel nooit zwart als basiskleur, toch maar eens gaan doen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super kaart weer, Nee ik doe het nooit met zwart.. heb je je video al klaar?
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi hoe de regenboogkleuren eruit springen! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.