Grunge Classic

Stampin' Up! bestellen 1 maart

Elke dag bestellen, rechtstreeks verstuurd, gratis vanaf €60.

In opdracht moest ik een vintage/ouderwets kaartje maken voor een man. Maar vintage daar ben ik niet goed in. Uiteindelijk werd het meer een grunge stijl kaartje (zo liet ik me vertellen). Degene die het kaartje moest geven vond hem prachtig. Deze kaart is gemaakt met de stempelset Geared Up Garage en de bijbehorende stansen Garage Gears. De auto is uit het Classic Garage papier. Met deze bundel is een mannenkaart wel heel makkelijk te maken!


Mijn man en zoon zijn gezellig samen naar de dierentuin in Born. Mijn favo dierentuin. Daar kun je voerzakjes kopen en mag je de dieren nog voeren. Dat vind ik zo leuk. Maar ik voel me nog niet lekker genoeg om daar rond te gaan lopen. Zo jammer. Maar dan kruip ik maar de zolder op. Hopen maar dat de griep niet jouw kant op komt.

Even een vraagje:
Vind jij het handiger als ik onder mijn bericht telkens laat zien welke producten ik gebuikt heb?  Of maakt jou dat niet zo veel uit?

Groetjes

Miranda Mols


Reacties

 1. Erg leuke mannenkaart, Miranda.
  En beterschap gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een supergave kaart!! Leuk die achtergrond. En ik kijk nooit eigenlijk naar de gebruikte materialen. Bij niemand. Maar het kan wel helpen voor mensen die net op zoek zijn naar iets wat je op je kaart gebruikt hebt. EN dan zullen ze eerder bij je bestellen , denk ik. Maar misschien heb jij nu wel zo'n vaste klantenkring dat het niet nodig is. Is ook extra werk natuurlijk!
  Veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke kaart. Geweldige lay-out! Deze ga ik onmiddelijk pinnen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.