Ben Er Stil Van

Stampin'Up! bestellen 15 maart

Vandaag 2 prachtige kaarten voor een verdrietige gebeurtenis. Gemaakt met de Nederlandse Stampin'Up! stempelset en stansen bundel Puur Natuur. Een veelzijdige supermooie bundel die niet mag missen in je voorraad. Op de eerste kaart is een stukje afgeplakt en dat beïnkt. Daarin is de boom in zwart gestempeld. Touwtje eromheen, sentiment eronder en klaar is een mooi kaartje.


Op de 2de kaart is alles gestempeld, uitgestanst en op elkaar geplakt, zo krijg je een mooi focaal punt op je kaart. Met deze kaartjes kun je iemand zeker laten weten dat je aan ze denkt in moeilijke tijden.

 gemaakt door Carol

Wil je deze hele bundel Puur Natuur op de Flyer zien? Klik dan HIER

Na Lana met een flinke griep is nu Dano ziek thuis. Ik heb een buikgriepje gehad en voel me niet 100% fit, maar valt prima mee dit en ook mijn man voelt zich niet 100% fit. Maar ook die werkt door. Als het hierbij blijft, dan klap ik in mijn handjes. Ik verheug me in elk geval op de temperatuurswisseling die eraan zit te komen, ik voel hem in de botten van mijn nooit goed genezen gebroken pols (herkenbaar?). Maar ik ben al heel blij dat het op zijn minst weer droog is. De enige die blij is als het regent is onze hond, die geniet van het drinken uit regenpoelen. Dat drinkt hij veel liever dan kraanwater. Hij baalt zichtbaar als zijn drinkpoelen leeg staan en vraagt dan maar om een bak water thuis. 

Bedankt voor je bezoek en een fijne dag,

Miranda Mols


Reacties

 1. Mooie kaarten. Sterkte met de ziekenboeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super kaarten Carol, persoonlijk vind ik de onderste het mooiste, za, eens kijken of ik hem ook kan maken...sterke met de ziekenboeg
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee erg mooie kaarten, Miranda.
  En beterschap voor de zieken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi, vooral de eerste.
  Sterkte en gauw beter worden allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beide mooi en niet te streng/donker. Vooral die 2e vind ik de tekst zo perfect en mooi voor zoiets... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.