Tropical Chic

Stampin' Up! bestellen 24 januari

Waaw, -7. Brrrr. Om half negen moet ik naar buiten. Dano naar school brengen en met de honden uit. Dat gaat een kort wandelingetje worden. Om iedereen wat warmte te geven, deze warme tropische kaart... gemaakt met de stempelset Tropical Chic en bijbehorende Tropical thinlit stansen. Het sentiment komt uit de stempelset Dandelion Wishes.

gemaakt door Carol

Hier zie je nog zo'n mooie kaart met een iets andere opzet

Hier werd de afgelopen week wat afgeklust. De kamers van de kinderen zijn geverfd. Lana is 13 en was haar nog knalroze kamer meer dan zat, dus verft mijn man meteen maar het hele huis. Vandaag zijn alle kozijnen boven aan de beurt om te schuren, de deuren staan in de garage en zijn al helemaal klaar. Morgen worden de kozijnen geverfd. woensdag wordt de gang geverfd van boven naar beneden. Daarna nog onze kamer. Alles wit. We hadden een soort lichtgrijs op de muren. Een deprimerend gezicht nu je het wit ziet. Maar ik wilde kleur. Dat heb ik 10 jaar gehad, nu wil mijn man 10 jaar wit, het is zijn beurt om te kiezen vond hij. Maar poe poe, ik haat wit, wat is wit ongezellig en steriel. Maar wel ook weer lekker fris als ik eerlijk ben. Lana krijgt een nieuw bed en Dano een heel nieuw ingerichte kamer. Nieuw bed, nachtkastje, bureau en kledingkast. Hij had nog zijn "baby"kast en een "baby"plankje aan de muur en hij is bijna 8. Dus dat mocht ook wel eens. Nu snel verder, ik mag straks helpen met dingen halen en poetsen en koffie maken. Schuren kan ik toch niet. 

Brrrr....nu naar buiten met -7?
Vanaf 10 graden ben ik tevreden, dus op naar warmere temperaturen. Waar houdt jij van?

Groetjes
Miranda Mols

Reacties

 1. Prachtige kaart. Deze set staat ook nog steeds op mijn verlanglijstje. Onze kinderen gaan allebei naar het voortgezet onderwijs, dus hoef de deur niet meer uit. Maar dit vind ik heerlijk weer. Lang op moeten wachten.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn man vond het zielig, dus onze dochter kreeg taxi naar het middelbaar... Hahaha

   Verwijderen
 2. Ik word helemaal warm van deze kaart!!! Dus vandaag zo kort mogelijk naar buiten, maar wel even mijn toetje in de zon natuurlijk... Gaaf straks een heel nieuw huis; heeft toch wel wat om zo de winter uit te komen! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker zomers kaartje! En ik wandelde vanmorgen om kwart over 7 vrijwillig met mijn buuf. Heerlijk! Tegen kou kun je je kleden, beter dan de 38 graden van de zomer, hihihi....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh heerlijk weer zo’n zomers gevoel. Kan er echt naar uitkijken. Hoeft niet extreem, 20-25°, zonnetje en blauwe lucht... ben ik al blij ☺️.
  Succes met het verbouwen. Heerlijk fris weer strax! Wij hebben ook alles wit met tintje. Lekker handig combineren met allerlei kleurige accessoires 💖. Wij mogen in het voorjaar verder met de buitenkant. Gaan van wit naar antraciet. Staat mooi (voorkant beneden is klaar hihi).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart Carol! En Miranda, misschien een compromis sluiten met je man? Drie muren per kamer wit en dan èèn gekleurde muur? Hebben wij ook en dat vind ik toch wel mooier dan alles wit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.