So Hoppy Anniversary

Stampin' Up! bestellen 5 februari

Deze kaart is gemaakt met de SALE-A-BRATION set So Hoppy Together en het design papier, Botanical Butterfly is ook uit de SAB. Dit design papier is bijna uitverkocht! Het is ook supergaaf. Je moet dus snel zijn als je nog wat wilt hebben.  

Ik maakte deze kaart voor mijn collega Bij Margriet. Zij vierde haar 6 jarige Stampin' Up! jubileum. Ze houdt van zwart wit en een vleugje kleur. Daar wilde ik iets mee. En ik ben gek op regenbogen, dus een cupcake in stijl kon niet ontbreken. De cupcake komt uit de stempelset Bella & Friends.

Het lint combo pak, (Organdy Ribbon) uit de SAB is niet meer verkrijgbaar! 
MAAR, aaaaaaaaaaaa... ik heb er nog 2! Dus wil je toch nog die gave rolletjes lint, doe dan je bestelling van €60 bij mij en kies het lint!

Ondertussen in huize Mols...
De gang is al wit geverfd. Gisteren en vandaag heb ik geholpen met het schuren van de kozijnen beneden. Nogal een opgave. Maar ik bleek er best goed in. Who knew! Wel pokkewerk, ik knutsel liever natuurlijk. Maar ik wilde mijn man ook niet voor alles alleen laten opdraaien. Dus stak ik de handen uit de mouwen. En nu is het dus een stofzooi in huis. Maar goed, je moet er wat voor over hebben. Straks is alles weer netjes en fris.
En ik heb wat meubels verzet, niet veel, maar een prettige verandering. Oogt toch net anders in huis. Morgen worden de deuren en kozijnen geverfd. Dan zijn we weer een stapje verder. Hou jij eigenlijk van klussen??

Fijne avond!

Miranda Mols

Reacties

 1. Heel mooi kaartje. Het zijn dit jaar ook wel heel mooie SAB cadeautjes. Ik mag wel graag klussen. En schuren is ook met papier spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke kikker is dit! Supertof kaartje. Leuk om een beetje bezig te zijn in huis. Zeker als je blij wordt van het resultaat :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterend miranda, ik heb hem ook maar vind het nog wel lastig om hem de goede kleur te krijgen ik vind de mijne niet zo mooi geworden. jaaa dat lint wat is die mooi zeg.

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk kaartje voor Margriet. En goed bezig in huis! Ik ben samen met Peter een keigoed klus-stel, behangen, schilderen, vloerbedekking leggen, tegels leggen (1 x gedaan), we doen het!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.