Geared Up Garage

Stampin' Up! bestellen 24 januari

De tandarts heb ik overleefd. Ik heb zelfs durven vragen of ik het zonder verdoving zou kunnen. En dat moest kunnen, dus probeerden we het. Ik heb zo vreselijk lang en veel last van die verdoving dat ik het aandurfde! Whoehoee. En het lukte. 50 minuten lag ik daar, maar 3 kleine probleempjes waar ik vanaf wilde (plekken waar eten zich tussen verzamelde) zijn opgelost. Het was het dubbel en dik waard. Schouderklopje voor mezelf.


Deze kaart maakte ik voor mijn man die 31 december jarig was. Hij houdt van auto's en knutselen eraan, en hij houdt ook van klussen. Hij is niet voor niks aannemer. Ik heb dus geen last van "Help mijn man is klusser!" Mijn man heeft gouden handjes. Dus het design papier van Classic garage, passend bij de stempelset Geared Up Garage en bijpassende Garage Gears stansen kwam hier goed van pas. Nog nooit maakte ik zo makkelijk een mannenkaart. Geweldig.

Nog meer inspiratie nodig? Een kaartje met een auto uit het DSP hier

De kaart die mijn dochter maakte, een idee van Pinterest. En helaas werd duidelijk dat ze knutselen niet meer leuk vindt. Jammer zeg.


En hier de kaart die mijn zoon voor hem maakte, hij knutselt gelukkig wel nog af en toe graag mee. Dus daar ga ik nog even van genieten.

Reacties

 1. Wat leuk dat jullie alledrie een kaart hebben gemaakt. Wat een leuke set is de Geared up Garage! Ik heb hem ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaarten! Wie weet, komt de zin in knutselen nog wel weer terug. En anders houdt ze jou en je zoon/haar broertje gewoon gezelschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaarten hebben jullie voor de jarige gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jouw kaart is super! Helemaal toepasselijk. De kaarten van je kinderen zijn ook leuk. En dat knutselen komt misschien wel weer. Knap van je, zonder verdoving!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.