Age Is Just A Number

Stampin' Up! bestellen 24 januari


Leuk om te horen dat de meeste het nieuwe bloguiterlijk wel fris vinden. Reageren doe je door op de tekstballon te drukken, zo las ik. Dankjewel daarvoor!

Vandaag cijfers op mijn kaart. Deze kaart lag er al een tijdje, maar ik wist niet hoe ik hem moest "af knutselen". En op een dag dan heb je het. Ik plakte er nog een 0 bij, stempelde sentimentjes uit een stempelset erbij en voila. Een verjaardagskaart voor een vrouw of man. 


Als jullie dit lezen moet ik zo naar de tandarts, ben ik er of ben ik er geweest. Hahaaa, ja, ik ben er sowieso geweest...mijn hart slaat harder dan ooit op zo'n dag... pffff... zeker niet mijn favo plek om te bezoeken. Maar hee, wel zo belangrijk. Ik vraag me af of er überhaupt mensen zijn die graag naar de tandarts gaan. Maar ik poets 2x per dag en flos iedere avond. Dus ik zit er meestal prima bij. Alleen heb ik zo'n irritant plekje waar eten tussen blijft zitten. Dat irriteert me en dus laat ik het gat ertussen dichten. Zo klaar mee. En bijkomend voordeel, weer een lelijke zwarte vulling weg, zo een van heel heel vroeger... Heb jij er daar nog van?

Groetjes
Miranda Mols

Gebruikt: Broadway Bound DSP

Reacties

 1. Super leuke kaart. Succes bij de tandarts en ja ik ga graag naar de tandarts ben namelijk meestal met 10 min weet weg. Liever als naar de huisarts
  Heb je je winteter jas al gevonden?
  Ik moet 2x drukken dan kan ik reageren
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supergave en mooie kaart! Tandarts overleefd? Hope so ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zeggen wel eens dat toeval niet bestaat, maar ook wij moesten vandaag naar de moelesmeed (tandarts). Ik heb zo extreem veel schrik voor haar, dat volgens mij het beeldscherm van haar computer rood knippert als mijn naam erin verschijnt. En het ligt totaal niet aan haar. Zij is zo lief, en kalm. En ja... Ik heb nog 1 of 2 van die donkere vullingen zitten. Vandaag kwamen we er goed vanaf. "Het ziet er prima uit". Yes!!!! Nu mag ik over 9 maanden weer terug komen.
  Je kaartje is by the weg wel heel erg leuk geworden. Wat een kleine aanpassing al niet kan doen.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Miranda,
  Heel gaaf deze kaart! Lekker CAS en ook chic.
  Fijn weekend 😘
  Groetjes,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuke kaart! Wij hadden altijd een hele leuke tandarts en vond het nooit erg om heen te gaan. Hij is met pensioen en nu een ander. Ook een leuk persoon, dus geen probleem om heen te gaan. Ook nog steeds oude vullingen, maar dat zal ook wel blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk kaartje 🖤
  Dit idee ga ik onthouden... vind je vast niet erg hè ☺️😘
  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat n super gave kaart. Welke cijfers heb je gebruikt?
  Ik heb de SU cijfers maar die zijn volgens mij groter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruikte de cijfers uit het Broadway Birthday papier. Het zijn dus geen stempels of stanzen

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.