Non Traditional X-Mas Card

Stampin' Up! bestellen 15 december


Gestaag werken we door. Maar wel met de nodige rustmomenten. Ik heb vanaf 1 december vakantie gepland. Dus, LOL, ik lach mezelf al uit... 1 week hard werken is al voorbij. Maar komende weken ga ik veel kaartjes maken. Whahaha, grapjas. Woensdag neem ik van een collega een Optidee avond over, omdat het arme ding ziek is. En donderdag geef ik nog een workshop met nieuwe producten hier thuis. Kan gewoon niet wachten! Morgen krijg ik mijn doos met mijn pre-order en moet dan dus snel aan de slag om nog 2 mooie creaties te maken. Dus deze week kan ik vakantie wel weer op mijn buikje schrijven. Maar ja, wat zou ik toch moeten met mijn voeten op de tafel en mijn lijf op de bank. Dat kan ik toch niet. Dus ga ik door met wat ik allemaal leuk vind, ook als is dat werk. Ik heb toch de beste banen die ik kan bedenken! Bofkont dat ik ben.

Op Crazy for CAS  hebben we deze keer een Non-Traditonele Kerstkaart Challenge lopen.

Dit achtergrondje lag al een tijdje op mijn bureau, en toen dacht ik BINGO!

Was ik er eerder op gekomen, dan had ik er hier wel 100 van gemaakt. Zucht... prachtig en lekker met mijn handtekening erop, hihi.

Als het even lukt, wil ik morgen mijn enveloppen klaarmaken en kijken of ik genoeg kaarten heb gemaakt. Maak ze nu in series hoor. Anders is de kerstkaarten stress niet te overzien straks...
Ben jij al klaar met je Kerstkaarten? 

Groetjes

Miranda Mols

Reacties

 1. Wauw, deze is héél mooi.
  Jazeker ben ik al klaar, ik heb mee gedaan met 52 weeks to Christmas, heel leuk!!
  Nu nog schrijven.......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow prachtig Miranda, jeetje hoe maak je zo iets toch. Wil je dat niet na je vakantie een filmpje over maken

  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.