Onstage Verslag 2018

Stampin' Up! bestellen 21 november


Wat was het weer gezellig op Onstage. Wat een gezellige relaxte sfeer.
Een hele dag met mensen met dezelfde hobby. Je hebt echt altijd wat om over te praten. Ik heb nog nooit zoveel vriendinnen gehad! Ik geniet er elke keer weer van.

Teammaatje Marlous

Jessica en Wendy, die ik altijd door elkaar haal!

Ik hoop dat ik dit jaar mijn team verder kan uitbreiden met JOU!, mensen die ook eens willen proeven van de sfeer, het vrienden maken en het gezellig samen knutselen. 
Daarbij maakt het niks uit of je hobbydemo wordt en voor jezelf Stampin' Up! producten koopt of dat je echt wilt proberen je hobby te delen met anderen. 
Wij zijn het grootste team in Nederland en dat zijn we niet zonder reden! Het is hier altijd gezellig, we houden niet zo van negativiteit en drama en we zijn behulpzaam onder elkaar.

Hier een foto met bijna 1/3de deel van ons hele team. Deze dames waren allemaal aanwezig op Onsatge 2018!

In de post hiervoor konden jullie mijn swap al zien. Ik probeer nog een Facebook LIVE te doen deze week om te laten zien hoe ik ze gemaakt heb.

Dit kaartje is voor alle demo's om alle mooie prestaties te vieren! In ons team zitten een aantal toppertjes die echt een bedrijfje zijn begonnen met Stampin' Up! er keihard werken om er iets moois van te maken door heel veel creativiteit met anderen te delen en dat lukt zo aardig dat ze in de Stampin' Up! Topper lijstjes staan.


Zoals hier, 3de van links, teammaatje Yvonne van Bruggen die zelfs het podium op mocht!

Teammaatjes Petra Timmer, Ellen Hamhuis en Miranda Kerver mochten wegens hun jubileum over het podium. Al 5 jaar! bij Stampin' Up! en in mijn team. Dat is toch geweldig! En al mag je niet over het podium, ook dan ben je een topper! 

We hadden ook nog 2 teammies die een presentatie mochten geven. Je krijgt dan al nieuwe producten om mee te werken en iedereen lekker te maken, dat was gelukt!
En het grappige is dat er elk jaar minstens 2 Utopianen op het podium presenteren, omdat ons team zo groot is! LOL! 

Marlous

Ingrid Heijnen 

En een paar van de vele leuke foto momenten...

Deze toppers uit ons team mochten zelfs mee naar Centre Stage!

College demo en vriendin Carmen die een foto van ons moest maken en dan vind je een selfie op je telefoon, hilarisch!

30 jaar Stampin' Up! waarvan ik er al 6 bij ben en nog altijd geniet!

En ja, gekke ik. Even genieten van mijn mijlpaal. 
Hard werken en lieve verslaafde klanten brachten me daar.
De zaal lag dubbel en lachen is gezond! Ik hou ervan!


Het was een geslaagde dag, we kregen leuke cadeaus, werden verwend met lekker eten en drinken zoveel je wilde. Wil je ook wel eens zo'n dag meemaken? Dat kan. Het begint allemaal met zo'n fantastisch Stampin' Up! voordeelpakket dat jou maar €129 kost en waar je voor €175 producten in mag stoppen die je voor altijd mag houden!
Niks meer en niks minder. En jij besluit of je na het proeven van de sfeer in ons team blijft en verder gaat of niet. 20% korting als je meer besteld zijn het eerste half jaar ook voor jou, je hebt dus helemaal niks te verliezen!

Ik vertel je er graag meer over!

Liefs 

Miranda Mols


Reacties

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.