Hangover

Stampin' Up! bestellen 28 november


Zo, vandaag een toepasselijke kaart. 
Ik heb me het weekend vreselijk "misdragen", ik ging helemaal los!
 Toen zich plots iets leuks voordeed, dacht ik, hoppaaaaa. Laat ik een keer echt gek doen.


Bij ons in de wijk was er een evenement. 1 avond een Q-Music Foute Party en de andere avond een aantal artiesten. Toen ik mijn dochter vertelde dat Maan en Og3ene kwamen ging ze door het lint. Ok, ik wist niet dat ze ervan hield maar hee... En dus... toen de Jumbo gratis kaartjes weg ging geven bij €50 boodschappen, kocht ik voor €100 boodschappen. En zo hadden we 2 passe-partout kaarten en konden we 2 dagen feestvieren. Ik zei tegen Lana: "vraag een vriendin, je gaat naar Maan en Og3ne." (pubergegil) en tegen Harald wij gaan naar een Foute Party. En als jij het gezellig vind en ik niet, ga ik naar huis. Ik hou normaal niet van stappen en was vroeger al na een uur klaar, maar vrijdagavond hield ik het 4 uur vol. Het was zooo gezellig! De meiden die me kennen kwamen naar me toe, die kwamen checken of ik het wel echt was. Ik kom nooit ergens. Maar deze avond...van 20.00 tot 00.00 uur heb ik gewiegd, gedanst, de polonaise gelopen, gesprongen en gezongen en ook nog gedronken! 


Ja, duh..logisch. Maar nee want het was geen cola! Ik dronk alcohol! En ik drink nóóit alcohol en nu dacht ik, boeieee, geef maar Cola-Bacardi. Na 6 (blikjes in een glas) had ik het aardig gehad, en de 7de heb ik dan ook laten staan. Maar aangeschoten was ik! En dat op mijn 41ste, ze waren al aan het grappen dat ik een Midlife-Crisis had. Maar nee. Gewoon een keer uit de bol en het beviel voor 1 keer goed. Ik ben mijn leven lang al BOB, dus de auto was ook nu mee. En die ging ik echt niet laten staan. Gelukkig was daar mijn lieve buuf die niet had gedronken om ons even naar huis te brengen. Haar auto haalde ze de volgende dag wel op. Na thuiskomst ging Harald slapen en ik ben nog even met de honden gaan wandelen. Even de giga ruis en piep uit mijn oren wandelen, maar die zakte uiteindelijk pas tegen 5 uur. Lana was onze oppas voor de avond geweest. Toch fijn als ze daar de leeftijd voor hebben. Vertrouwd en veilig.
De volgende avond mocht Lana gaan, die had de avond van haar leven. 
Voor het eerst op stap! En dan ook nog op de foto met Og3ne. 
Geweldig voor ze. 

De dames mochten tot 00.00 uur blijven, maar om 23.20uur ging de telefoon. Ze wilden naar huis. Jumbo Penders bedankt voor dit heerlijke weekend! 
Wat hebben wij GE-NOOOO-TEN!

En nu...voel ik dat ik nooit drink... mijn kater duurt al 2 dagen. ik ben kapot, heb een zwaar hoofd, maar ik zeg het je, het was het allemaal waard! 

Zeker een aanrader om eens iets geks te doen, LOL!

Groetjes

Miranda Mols


Reacties

 1. Heerlijk om af en toe uit de band te springen toch? Klinkt als een super weekend voor de familie!
  Ik drink al heel veel jaren geen alcohol, maar zonder weet ik me ook prima te vermaken, maar uitgaan...nuh...alleen met vriendinnen bios of wat drinken of eten heel af en toe en verder ergens naar een tentoonstelling of markt of wandelen of lekker relaxed bij elkaar thuis en bij sommigen ook nog aan de knutsel; geniet ik van... Er zijn zo veel leuke dingen te doen... Sterkte met de kater! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, ik hou er van, nooit verleerd, vanaf dat ik op stap ga, spring ik af en toe eens uit de band. Heerlijk genieten en gek doen, dat is de kater waard, inderdaad boeiie...maar leuk dat jullie dankzij Jumbo zo’n gezellig weekend hebben gehad, voor herhaling vatbaar. :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker om een keer te stappen. Zijn wij ook geen types voor. Gedeelte af en toe. Maar dan ben ik alsnog de bob. Ik vind het knap, dat als je nooit drinkt, je toch nog zes drankjes op kunt. Ik ben na 1 al aangeschoten.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe ouder, hoe gekker......ik lees het al, whahaaaa.
  En nu al 2 dagen op de blaren zitten😜
  Maar wat leuk dat je zo genoten hebt, soms is dat toch heerlijk.

  Oh en ja kaart....tja.....past mooi bij het weekend, stuur hem maar op naar.....JEZELF!!😋

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.