Tropic Stripe

Stampin' Up! bestellen 1 oktober


Normaal heb ik het altijd graag stil in huis als iedereen thuis weg is. Maar vandaag had ik even zin in wat Golden Oldies van "vroeger". Lionel Richie, Elvia Presley, UB40, Peter André, Bryan Adams, Boyz II Men en nog veel meer bekende en minder bekende artiesten. En laat mijn man nu gisteren zijn zo lang gekoesterde droom, een Sound Bar, hebben thuis gekregen. En nu knalt er hier door het huis heerlijk kalmerende muziek. Man, had ik dat even nodig! Ik geniet. Op de bank, ogen dicht, kop thee. Ik ben op, kapot. Ik verlang even naar rust. Heb mezelf echt voorbij gelopen de afgelopen maanden. Ook al heb ik mijn grenzen niet overschreden en constant een stap terug gedaan, het was niet genoeg. We hebben dus binnenkort eindelijk 2 weken welverdiende vakantie gepland. Je kunt niet alleen maar werken het hele jaar door.

Vandaag een kaartje met de Tropical Chic set. Een paar strepen, rustgevende kleuren, een touwtje en het sentiment dat het afmaakt.

Gemaakt door Carol

Prachtig toch!

En nu is het weer bijna middag, ga ik toch een beetje doen, ga ik de jongste voor zijn pauze halen en moet ik nog boodschappen doen. Maar die ochtend voor mezelf neemt niemand me meer af, zo! Let jij ook goed op jezelf?? Het is zo belangrijk!!

Liefs

Miranda MolsReacties

 1. Rustgevend kaartje. Je hebt groot gelijk. Soms(soms wat vaker) moet je even helemaal niks doen en genieten. Omdat het goed voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje. Hoop dat een ochtendje rust geholpen heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi!! Die strepen maken dat er zoveel diepte in zit; prachtig! Geniet van de broodnodige rust! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, het kan je erg goed doen, zo’n ochtend even niets! Fijn dat je vakantie in het vooruitzicht hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet van de vakantie! Dubbel en dik verdiend!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.