YAY New Youtube Video

Stampin' Up! bestellen 25 augustus

Elke dag bestellen, GRATIS verzending vanaf €50


Mijn videoprogramma Windows Movie Maker zit niet meer op mijn nieuwe Windows 10, al 6 maanden niet meer. En dus maakte ik geen filmpjes meer. De laatste tijd hoor ik wel eens mensen zeggen dat ze mijn filmpjes missen. Dat gaf me de motivatie om een nieuw programma te zoeken en te gaan leren. 4 dagen lang heb ik gezwoegd, oefenen, proberen, tutorials bekijken, en weer verder oefenen. En na het exporteren, sloeg die een stuk van mijn video niet op, zucht. Nog geen filmpje en zo hard gewerkt, helemaal voor niks. Vandaag dag 5 en 3 Video bewerkingsprogramma's verder is het dan eindelijk echt zover! Het is gelukt! TADAAAAA, mijn eerste filmpje is er weer. Het is nog niet perfect, maar het is een goed begin! 

Dit kaartje ga je me zien maken...Ik hoop dat ik jullie inspireer om meer achtergronden met inkt blenden te doen. Het is zo leuk! Het idee van het kaartje komt bij ZoKris vandaan. Zij maakte DIT prachtige kaartje en ik voelde meteen iets borrelen. Zin om te knutselen...

 


Inkt blenden lijkt heel moeilijk, maar op de manier in het filmpje krijg je de feeling makkelijk te pakken, want soms moet het wat subtieler. Met deze achtergrond ga je gewoon met sponsjes, sponge daubers of zoals ik met de Blending Tool van Tim Holtz (dat is toch mijn favoriet) aan de slag. Gewoon erin duiken en je niet druk maken over harde lijnen. Als je meer en meer lagen ink bouwt verdwijnen ze vanzelf. Productlijst onderaan.

Veel plezier!
Ga je ook aan de slag met inkt blenden, ik kom graag bij je kijken, dus laat het me weten.

Groetjes

Miranda Mols


Nog maar 6 dagen te koop:
- Bundel Blended Season 
- Nieuwe kleuren Watercolor Pencils

Vergeet de Bonus Days niet, bij aankoop van elke €60 een Tegoedbon van €6!
Nog maar 6 dagen.


 
Product List
Coastal Cabana Classic Stampin' Pad
Coastal Cabana Classic Stampin' Pad
[131175]

Reacties

 1. Aha. jouw filmpje begint dus precies met DE tip die nuttig is voor mij! niet druk maken om de harde lijnen...dat is dus de reden dat ik achtergronden blenden zo lastig vind. Zal ik me er dan toch nog een keer aan gaan wagen, voor de zoveelste keer?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk filmpje... mijn favorite kleuren...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje en wat een leuk filmpje!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappige kaart. En tyja deze techniek ken ik niet. Zal eens rustig moeten gaan zitten voor je fimpje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.