You Need a Drink!

Stampin' Up! bestellen 1 augustus

Deze acties lopen nog in juli, dus als je nog interesse hebt, mail me.

4=3 papieractie en VIP pakket met een extra kleurenfamilie twv €81

Wil je meer weten over de acties mail me of kijk hier


Met deze temperaturen moet je veel drinken. Wat een toepasselijk mannen kaartje is dit dan. Gemaakt met de Bubble Over set en bijbehorende Bottle & Bubbles framelits. Verander de kleuren en je hebt een kaart voor een vrouw.

gemaakt door Carol

Wist je dat... 
- De droogste zomer ooit is gemeten in 1976. Dus we hebben dit al eerder meegemaakt. 
- In 2006 hadden we 2 hittegolven van 16 dagen. 
- Een hittegolf is pas een hittegolf met minimaal 5 dagen temperaturen van boven de 25 graden en 3 tropische dagen boven de 30 graden, gemeten in de Bilt. 
Leuke weetjes op hete dagen als deze. 

Ik ga snel verder, want vandaag wil ik eens lekker zonnen op een luchtbed in ons zwembad. Ik ben nog veel te wit.. heb me al die tijd binnen verscholen met de hitte.
Maandag gaan we met het gezin een gezellig dagje naar het strand, met de trein. Lekker ontspannen. Gaan jullie nog wat leuks doen?

Groetjes
Miranda MolsReacties

 1. Wist je dat... ik er in 1976 nog iet was en dit dus nog niet eerder mee heb gemaakt?

  Dit kaartje is een heel tof voorbeeld! Erg fris. Het is dat ik (nog steeds niet) kan sponzen. Dus uit mijn handen zal nooit zo'n leuk kaartje komen. Veel plezier op je luchtbed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat een super gave kaart is dit zeg.... wilde dat ik ook zulke mooie kaarten kon maken...

  en nee ik zon niet, want ik wordt alleen rood/verbrand en dan vervel ik en ben ik weer wit dus helaas heeft het voor mij geen zin...

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een hele mooie kaart is dit!
  Voor het moment geen plannen; manlief nog hard aan het werk en ik wat minder hard... Veel plezier aan zee! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toepasselijke kaart ! Heerlijk zo'n dagje naar zee maar lekker ronddobberen in het zwembad klinkt ook echt zalig ! Daar zou ik zo lang niet mee gewacht hebben hoor ! Hopelijk ben je niet verbrand !
  KLeurlessen geef ik niet, ik volg ze zelf nog :)
  Als je een kijkje gaat nemen bij Kit en Clowder zal je veel gratis lessen zien, dan kan je volgen en daar leer je al heel veel bij hoor !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een heerlijk fris en koel kaartje, ik zit binnen te stempelen of hang op de bank als ik niet hoef te werken. man wat is dat afzien zeg...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.