Tropical Well Wishes

Stampin' Up! bestellen 21 juli

Schrik...al zoveel dagen niet geblogd! Het is dan ook BTW tijd, dus de administratie moet gedaan. En met mijn drukke Optidee bedrijfje erbij heb ik er nu 3! te doen. 2 van mezelf en 1 van mijn man. Wat een werk! Maar het is weer af en mijn hoofd is eindelijk weer leeg. En ik had zelfs tijd om de weg naar mijn hobbyzolder te zoeken. Gevonden heb ik hem! 

 Met de 4=3 papieractie nu in juli, had ik me weer uitgeleefd met het inkopen van DSP. Het is zo ongelofelijk mooi in het echt. Allemaal. En nu had ik dan vandaag eindelijk weer eens tijd om het ook echt te gebruiken. Wat heb ik genoten! Ik was zo in mijn element en had de bloemetjes per ongeluk al geplakt, dus ik moest een sentiment vinden dat kon passen. Dit kon best, want als je ziek bent heb je nodig...vitamine zon. Of vitamine tropical, van dit kaartje moet je je vast meteen weer beter voelen. 


Het goede weer duurt voort... Ben benieuwd of ik getrakteerd wordt op een regenbui op mijn verjaardag zondag... (90% van mijn verjaardagen regent het)
Nu de jongste naar bed en dan lekker op de bank tv kijken of buiten zitten. We zien wel.

Wat ga jij doen?

Groetjes
Miranda Mols

Reacties

 1. Hier vrolijk je lekker van op. Heel leuk kaartje en prachtig papier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alleen die kleurtjes aal, wat een vrolijkheid.
  Nee hoor, jij hebt dit jaar GEEN regen op je verjaardag, ik weet het zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zeg!! Vrolijkheid in een envelop :-) Wij hadden mijn schoonouders op visite gisteravond, heerlijk buiten gezeten tot de muggen kwamen vervelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow super mooie zonnige kaart heerlijk. En nee je hebt geen regen op je verjaardag. Maar tropische warm lol .Ik heb dat met mijn verjaardag ook altijd as woensdag ook vaak regen maar dit jaar is het niet erg want we hebben al zo veel mooie dagen/weken gehad normaal heb je je de materialen erbij staan en die mis ik deze keer wel wilde graag weten welke serie papier het is. Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte proficiat met je verjaardag! Ik wens je een prachtige dag! Want de zon schijnt. Misschien zelfs te warm daar bij jullie!
  Je kaart is prachtig en praat me niet van dat papier. Te mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je verjaardag, wens je nog een gezellige avond.

  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.