Bouquet of Orchids

Stampin' Up! bestellen 11 juli

Mijn man moest zijn bus brengen voor een check up in Beek. Maar had geen tijd om hem te halen die dag. Ik moest een nieuwe standaard (die is kapot) op mijn fiets hebben en die moest ik ook halen in Beek, bij de winkel van het desbetreffende merk. Dus stelde ik voor om naar Beek te fietsen, een standaard te kopen en de bus op te halen. Dan kon de fiets achterin. Dus ik op mijn fietsje naar Beek, 8!km in het heerlijke zonnetje. Kwam ik bij de fietsenwinkel was die gesloten! Uit frustratie ben ik toen maar 1km terug naar de Makado in Beek gefietst en heb ik mezelf getrakteerd op een overheerlijke Twizzle van Jamin. Ken je dat? Een overheerlijk softijs met 6 schepjes van wat je wil erin, keuze is reuze. Ik kies altijd voor het aardbeien softijs met 4 scheppen aardbei en 2 scheppen witte chocolade. Daar heb ik lekker in het zonnetje buiten zittend op een steen (ik moest huilen en ik was alleen) van gesmuld. Toen ben ik weer 2 straten terug gereden en haalde daar de bus op. Moest ik ipv de €20 voor een check-up die mijn man zei in ÊÊn keer over de €300 afrekenen! Voor olie en een oliefilter. Eh wablief? Waarom hebben jullie geen toestemming gevraagd en daarover niet overlegd met mijn man? De uitleg snapte ik, maar betekende niet dat ik het daarmee eens was. De man gaf toe dat dat hun schuld was. Ik vroeg netjes naar een oplossing. Na 15 minuten heen en weer gepraat, riep hij iemand anders erbij. Die meneer zei onze fout dus reken maar €20 af. Zo eindigde de dag toch heel mooi. Maar een week later heb ik nog altijd geen standaard op mijn fiets...ach er zijn ergere dingen 😂.

Gemaakt door Carol

Mijn vriendin Carol maakt de mooiste kaartjes en die laat ze nergens zien. Dat vond ik erg zonde. Vanaf nu zal ik af en toe kaartjes met jullie delen die zij gemaakt heeft. Ik liet er al een paar zien en jullie waren net zo enthousiast als ik. Ook deze kaart maakte zij met de Climbing Orchids. Ik doe het haar niet na.

Groetjes
Miranda Mols

Reacties

 1. Nou, 20 euro of 300.... dat was wel een telefoontje waard geweest!! Goed gedaan om niet te betalen! En dat ijs ken ik niet, maar goed ook denk ik want het klinkt heerlijk ;-) Het kaartje is prachtig, zonde als (bijna) niemand zo’n beauty te zien krijgt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Complimenten voor Carol. Vind het een pracht van een kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo zeg dat is veel wat je er af hebt gekreg en dat set je het zo vaak. Oh wat een prachtige kaart Carol,die ga ik lenen als het mag van Carol

  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wilde net zeggen: het moet niet gekker worden, alweer bloemen bij Miranda????
  Maar nu lees ik dat Carol deze gemaakt heeft. Hij is prachtig!! Heeft ze geen om ook een blog te starten?
  En wat een service zeg! Ik denk dat ze hier misschien het verschil gedeeld hadden. Nu kun jij weer heel vaal van die lekkere ijsjes gaan eten! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit is een van mijn favoriete stempelsets. Op deze manier heb ik hem nog niet gebruikt, toch ook eens proberen! Super mooi kaartje...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend kaartje Carol. Wel verrassend Miranda om bloemen te zien op je blog 😂😂😂

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed geregeld bij die garage, zo hoort het! Mooie kaart van Carol, zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.