Beachy Scene

Stampin' Up! bestellen 22 juli

Dit kaartje maakte ik op mijn verjaardag. Het was een lekker rustige dag. Ik wilde geen feestje dit jaar. Niet de hele tijd rennen en zorgen en opruimen. Zalig! En dus mocht ik van mezelf knutselen. En toen kwam dit kaartje uit mijn handen. Met mijn favo Tropical Chic bundel en een sentiment uit 1 van onze NL sets. Op de basiskaart heb ik met de blending tool zee gemaakt, de scherpe rand is het werk van een post-it. Die draai je daarna om en sponst de lucht. De beweging uit de zee is gemaakt met een stempel uit Fabulous Flamingo en aangedikt met een witte gel pen. Daar overheen met dimensionals Granny Green card stock bewerkt met een stans uit de bundel een sentiment en klaar.


Met dit kaartje kwam er nog een uit mijn handen, kan niet wachten om jullie dat te laten zien! Hetzelfde idee maar dan nog veel exotischer! 

Wat een rust in huize Mols vandaag trouwens. De oudste wil nog een dag en nachtje bij oma blijven en de jongste is met een vriendinnetje zwemmen. Eigenlijk wilde ik mee, maar ik besloot om al het achterstallige werk af te maken. De kleinigheidjes die altijd blijven liggen of voorruit worden geschoven. En ik wilde eigenlijk nog knutselen, maar ja, dat werd hem niet. Ik kan zoveel verzinnen om af te maken. Misschien morgen.. Maar dan wil ik eigenlijk een dagje weg met de kids en een vriendin. We zullen zien of het daar te heet voor is of niet. 

Groetjes

Miranda Mols

Reacties

 1. Een pracht kaartje Miranda.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie tropische kaart, Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele dikke proficiat nog voor je verjaardag.
  Heerlijk, om even een dagje geen kids om je heen te hebben. Ik snap dat het heel verleidelijk is om te gaan freubelen.
  Het sfeertje van je kaartje past perfect bij het zomerse weer van deze periode.
  Ik zeg... Hangmat, Coctail, fiƩsta!!!!

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een super gave kaart zeg... heel knap gedaan dat achtergrondje.

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.