Beachy Scene II

Stampin' Up! bestellen 22 juli, 1 augustus

Laatste kans papieractie en instapactie!

Hier is mijn andere tropische kaart. Ik vind deze zo gaaf. Ik ben zo blij met deze bundel en nog blijer met het feit dat ik Bird Banter niet heb weg gedaan. Papegaaien en parkieten zijn nou eenmaal mijn lievelingsdieren. 


Wist je dat ik ooit zo'n blauw gele ara heb gered? Heeft na de redding nog een jaar in mijn flat gewoond, want we hadden een echte klik, kon hem dus niet weg doen. Helaas vonden onze rondomburen zijn geschreeuw niet leuk. Hij schreeuwde van het moment dat ik de deur uitging tot het moment dat ik thuis kwam. Maar het was een lieverd. Was gek op frietjes, zei "bah" als ik hem iets voerde wat hij vies vond, kon 'hakken" op House muziek en samen "sjoenkelde" we(rustig heen en weer bewegen, van links naar rechts) op Frans Bauer. En hij was de baas over mijn 2 Staffords. Ze waren doodsbang voor die giga snavel. Toch aten ze samen nootjes. Hij liet wel eens wat voor ze over. Ik heb er ooit over gescrapt:
Ik heb hem naar een goed thuis gebracht, daar bleek hij een zij en kreeg ze een partner en later ook kindjes. Dus mijn Jacko kreeg een goed leven. En hij staat vereeuwigd op mijn schouder, want het was een verdrietige dag toen hij weg moest.

Vandaag doe ik nog een Optideebestelling van een Optidemo in Genk (wat een gezellige avond gisteren), zondagmorgen doe ik een Stampin' Up! bestelling en maandag doe ik nog een losse Optidee bestelling (mocht je iets willen). Daarna ga ik vakantie vieren. Natuurlijk lever ik de bestellingen nog uit, maar daartussenin doe ik gewoon niks. Gewoon omdat het kan. Het lijkt wel alsof we op vakantie zijn in eigen land. Die temperaturen! Ik functioneer dan niet hoor. Ik was gisteravond oprecht blij dat ik een donkere wolk zag aankomen, hahahaha, dat is toch gek. Gelukkig komen ze onze airco vullen vanavond! Die koelt niet meer. Het is wel 27 graden binnen!

Hoe koel jij af?

Groetjes

Miranda Mols

Reacties

 1. Gave kaart! Ook mijn Bird Banter set ging niet weg :-). Deze temperaturen zijn heerlijk! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie frisse kleurtjes en een super leuke kaart, Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart! Lekker zomers! Hier heeft het drie kwartier flink geregend! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. HI Miranda,
  onze vorige buur had ook zo'n prachtige grote ara, het is echt een hele grote en ik vond het een geweldig dier !
  Op een avond was ik aan het kleuren achteraan in de woonkamer, dat raam geeft uit op de tuin en opeens zat hij op mn vensterbank ! Dus ik schiet naar buiten, de buurman vraagt of ik hem wil pakken, maar jeetje dat durfde ik niet hoor, dus hij springt over het muurtje en zet het beest op zn schouder en maakt aanstalten om terug te keren langs dezelfde weg. Op dat moment denkt de deugniet, hela makker, daar heb ik geen zin in en slaat zijn vleugels uit en vliegt weg ... gigantisch gewoon, de spanwijdte van die vleugels, daar schrok ik echt van ! Hij kon hem gelukkig wel gaan vangen bij de achterburen. Hij kan zelf uit zijn kooitje, dus als hij er genoeg van had, brak hij uit en nam een hele zak nootjes en ging met de zak op de vansterbank zitten. Heerlijk dat beest ! En als de kids er foto's van wilden maken, dan ging hij ondersteboven in het gordijn hangen en poseerde ! Echt heerlijk gewoon ! Dus ik begrijp helemaal dat het een droevige dag voor je was. Misschien kan er nu terug eentje komen ? Hier kan het niet, want zowel Femke als ikzelf zijn heel erg alergisch ....
  Ale een heel verhaal ....
  Je kaartje vind ik dus ook geweldig, ik ben ook helemaal fan van papegaaien !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie zomerse kaart, met prachtige kleuren.
  Wat een verhaal over die ara joh.....geweldig om zoiets mee te maken.
  Jammer dat hij (later zij) weg moest, maar mooi om te lezen dat ze nog lang en gelukkig heeft geleefd.
  Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super gave kaart miranda, en wat een frisse kleuren heerlijk.

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super tropische kaart! Past zo bij het weer hier... Ik geloof dat ik langzaam aan de warme temperaturen gewent geraakt ben...dus zo koel ik af :) Enne het is heerlijk vakantie vieren in ons eigen mooie land! Fijne zomer! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.