Tragedy Strikes

Stampin' Up! bestellen 11 juni

Vanmorgen zag ik de zus van de overbuurman ijverig de ramen poetsen. Met microvezeldoekjes, zeem, trekker en emmer water met zeepsop erin was ze in de weer. Ze is 75 jaar, zo fit als een hoentje en komt elke 2 weken het huis van haar broer schoonmaken. Zolang we hier wonen, al minstens 14 jaar, woont hij alleen en zij helpt hem. Hij gaat er ook bijna elke avond eten geloof ik. Een heel lieve, gezellige en hechte familie. Ik liep naar de overkant gewapend met mijn raamdoeken van Optidee. Toen ik haar vroeg of ze ze eens wilde testen voor meer gemak en sneller schoonmaken, begon ze te huilen. Nee, niet omdat ik dat zo lief aanbood, maar omdat ze me iets wilde vertellen. 9 maanden geleden was ze haar zoon verloren. 42 jaar. Aan die vreselijke ziekte met de K. Het hoort gewoon niet, als ouder je kind begraven vertelde ze. Haar jongetje, haar alles. Haar gouden randje van het zo heerlijke leven dat ze al 74 jaar kende was verdwenen. Maar ze moest door. Voor haar kinderen, kleinkinderen, zijn vrouw, en haar familie. Kleinkinderen moesten graag naar oma komen, niet naar een verdrietige. En dus moet ik blijven lachen zei ze. Ik kreeg een brok in mijn keel hoor. 

Even later bracht ze mijn raamdoeken terug en bestelde 2 paar, 1 voor thuis en 1 voor bij broer. Want wat een gemak is dat! Hoe verzinnen ze het. 
En dus maakte ik nog snel een kaartje voor haar zodat ik die kon meegeven met de doeken. Zodat ze weet dat ik meeleef. Ik kreeg een dikke knuffel. Ze is zo lief! 


JA! Zag je het ook! Bloemen! Ik maakte een kaart met bloemen. Een een prachtexemplaar ook nog. Een prachtig sentiment uit Recht uit het hart en binnenin een sentiment uit de nieuwe set Van Alles Wat. Ik ben blij met deze Nederlandse teksten zeg.
Fijn weekend!

Groetjes
Miranda MolsReacties

 1. Oh, wat erg... Maar dit kaartje en jullie gesprek zal deugd gedaan hebben, zeker weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief kaartje, Miranda. Dat zal ze vast erg gewaardeerd hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah wat lief van je! En wat vreselijk oneerlijk... wel een dappere mevrouw ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ht lijkt wel op een verhaal van en mw die ik ken. Ook 9 maanden geleden een zoon verloren en nu haar andere zoon opgegeven..3 weken geleden diagnose en geen toekomst meer. Dan heb je geen woorden meer.
  Lief dat je een kaart bij de bestelling deed en ja, ik zag het: bloemen....ach, vroeger lustte ik geen vis en nu wel. Misschien is dit net zoiets

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind ook dat dat niet hoort...gaat zo tegen de logica in. Lief dat je een kaartje erbij deed en wat voor een! Gaaf gedaan! Fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow... wat een verdriet he. Zo on-gewoon, als ouder je kind overleven.... wat lief dat ze haar verhaal bij je kwijt kon en dat je zo'n mooi kaartje maakte. Daar is ze vast blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een triest iets toch, mijn schoonmoeder verloor ook twee kinderen, zo verschrikkelijk! Fijn dat ze even haar verhaal bij je kwijt kon en natuurlijk was ze blij met je kaartje. Ze lijkt me echt een kanjer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een triest en toch ook mooi verhaal! Superlief dat je een kaartje voor haar gemaakt hebt voor bij de bestelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig kaartje voor zo'n trieste gebeurtenis. En wat een levensmotto heeft deze vrouw.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. super mooie kaart, jammer alleen van de nare gebeurtenis.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.