Toucan Kisses

Stampin' Up! bestellen 11 juni

Eentje uit de oude doos. Die vond ik nog. Toen had ik nog geen Stampin Blends en dat verschil zie je!! Maar toch is deze best leuk.


Wat genieten we van dit heerlijke weer. Ik hoop  van harte dat de kinderen met de zomervakantie ook zulk goed weer hebben. Want helaas kunnen we niet op vakantie. Onze oudste hond kan niet in een pension en we hebben niemand die op onze 2 "gevaarlijke vechthonden" wil passen. We slaan dus maar een jaartje over. Moeten we wel zon hebben, net als nu! Zalig. Morgen weer zweten! 29 graden bij ons in het zuiden. Morgen ga ik mijn 2dehands winkeltje op mijn Facebook pagina vullen met koopjes. Ik heb geld nodig om mijn spaarpot te vullen, hahahaha. Ik kocht te veel Optidee. En de kinderen wilden perse al het beddengoed. Gelukkig was dat aan vervanging toe. Dus hoppa. Maar nu heb ik Stampin' Up! producten nodig. En jullie kunnen vast een koopje gebruiken! Kijk morgenmiddag op: Stampin Utopia

Groetjes
Miranda Mols

Reacties

 1. Nou ik ga morgen eens even bij je kijken, Miranda. Helaas moet ik eerst werken, meestal vis ik achter het net, maar we zullen zien.
  Je kaartje is erg leuk! En lekker zomers.
  Jammer dat jullie niet op vakantie kunnen. Maar thuis is het ook fijn. Ik duim voor je voor mooi weer, want dan heb ik het ook! Wij gaan pas eind augustus op vakantie...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart, Miranda.
  Duimen in turbostand voor een zonnige en warme zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie CAS-kaart! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat jullie niet op vakantie kunnen; die 2 'gevaarlijke' honden likken mij altijd dood als ik kom LOL! Maar thuis kan het ook erg fijn zijn en ik duim voor goed weer! Leuk kaartje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.