Good Luck

Stampin' Up! bestellen 1 juli


Deze kaart is gemaakt voor iemand die examen had. De stempels komen uit Bubble Over (met die flesjes) en de letters uit het Labeler alfabet.


Fotocredit: Carol

Deze week kwam mijn nieuwe Optidee 4-Seizoenendekbed binnen. Een licht dekbed bestaand uit een zomer en eenn voorjaar/najaar dekbed met drukknopen. Het zomerdekbed ging in het overtrek. En ons extreem dikke zware warme donsdekbed, waar we het hele!! jaar onder slapen, ging eruit. Ik dacht dat ik dat heerlijke zware en het warme erg ging missen en dat ons dekbed te koud zou zijn. Maar tot mijn grote verbazing had mijn man het die nacht koud en miste hij het dikke dekbed, terwijl ik het warm had gehad en het dekbed  niet miste, de omgedraaide wereld! Dus de dag erna ging de 2de laag erop.

 Mijn man sliep ook heerlijk en we verbaasden ons erover hoe warm dat luchtige en zeer lichte dekbed wel is. Dus ik denk dat we vaarwel dik donsdekbed gaan zeggen. Want het glooit heerlijk over ons heen en we hebben zelfs geen luchttunnel meer tussen ons in. Dat hadden we met het Donzen dekbad wel. Ken je dat? Argh..ik wilde het liefst 2 aparte dekbedden!  Doordat het dunner is, ligt het ook langer over het bed heen en hoef ik het voeteneinde niet in te stoppen. Mijn man wist niet wat hij meemaakte, hij hoefde niks los te trekken. En wat nog fijn is, het dekbed verschuift niet in je overtrek! 'S morgens gooi je het open en 's avonds sla je het dicht. Waar normaal altijd alles moet worden terug geschud is dat nu verleden tijd. De kinderen hadden de 4-seizoenen dekbedden al 2 weken eerder en wilden het al niet meer kwijt. We waren allemaal toe aan nieuw beddengoed, dus een goed moment als je het zelf verkoopt.
Wil je het lenen en uitproberen? Dat kan!!

Groetjes
Miranda Mols

Reacties

 1. Super kaart Miranda, fijn dat het bevalt jullie nieuwe dekbed dat is het voordeel dat je dicht bij zit he.

  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke, vrolijke kaart!! Ik slaap onder een dun katoenen dekbed in de winter en in de zomer onder een laken en katoenen deken. Snel warm!! Fijn dat jullie keus een goede is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf kaartje! Al die ‘thumbs up’ moeten wel helpen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.