Dinoriffic!

Stampin' Up! 11 juni bestellen

Geen idee wat er aan de hand is. Maar Blogger loopt niet lekker en mijn computer ook niet. Ik krijg de foto's niet meer helder. En er zijn wat dingen veranderd op Blogger ook. Je krijgt niet meer automatisch mail als je een reactie op je blog hebt. Ik heb nog niet uitgeplozen hoe of wat.  Geldt ook voor de allernieuwste Stampin' Up! catalogus. Die heb ik ook nog lang niet zorgvuldig bekeken en uitgeplozen. Normaal ken ik hem na een maand uit mijn hoofd, LOL. Maar mijn hoofd zit gewoon vol. Ach we hebben nog een heel jaar. 

Ik weet in elk geval dat deze dino's niet meer in de catalogus staan. En toch heb ik er nog 2 kaartjes mee gemaakt. Een kaartje was een opdracht en het ander eigenlijk ook. Er werd een kaart gevraagd voor een verjaardag voor een jongen. De inspiratie voor deze kaart komt ook weer van Pinterest.


De binnenkant en envelop bedrukking bedacht ik zelf


Dano was uitgenodigd voor een kinderfeestje en Dano wilde een dino cadeau en een dino kaartje. Beide is gelukt. Ik maakte het kaartje in het roze. Het viel in de smaak.Ook hier de binnenkant gedaan. 


Ik wens jullie een heerlijk weekend. 
Morgen sta ik met een Optidee kraam  op de markt vlakbij mijn huis in Geleen!
Hopelijk wordt het druk.

Groetjes
Miranda Mols


Reacties

 1. Leuke en stoere kaartjes, Miranda. Ik hou daar wel van.
  Succes morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms duurt het even en is er opeens een beetje plek in je hoofd en weet je het wel allemaal...gaat vast lukken! De commentaren in de mail heb ik ergens gelezen dat het aan de server ligt en weer zou terug komen...ben benieuwd...
  Je kaartjes zijn leuk en lekker stoer! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wat een leuke kaart zeg, al hou ik niet zo van de dinos

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.