Together Forever

Stampin' Up! bestellen 31 juni en 2 juni

O, wat gaan we dit weekend genieten! Heerlijk zomers weer. Harald heeft het grote bad vorige week al opgezet. De was is gedaan, het huis bijna aan kant. Dus we kunnen 2 dagen niks doen. Het genieten begon gisteravond, toen hebben we ons eerste rondje op de "Geleander" kermis gemaakt. Daar hebben we gezellig een frietje gegeten met zijn allen. De kinderen zijn daarna in een paar (angstaanjagende) attracties geweest. Ik vind het prachtig om naar te kijken, maar erin ga ik niet. Ik geniet liever van de sfeer. Iedereen heeft het naar zijn zin, iedereen lacht. Heerlijk dat mensen kijken. 

Voor vandaag een huwelijkskaartje. Al 50 jaar samen, een gouden huwelijk, dat is nogal een prestatie! ook dit kaartje is met een beetje inspiratie van Pinterest gemaakt. Mijn eigen creativiteit laat me echt gigantisch in de steek. Maar ik geniet van het knutselen!
Misschien moet ik straks toch maar eens de zolder opruimen (nog nooit was het zo'n giga puinzooi, ik haat dat) misschien vind ik mijn creativiteit dan terug... Wie weet.


Binnenkant


Zo, nu stofzuigen en dan bikini aan en zonnen in de tuin. Even werken aan mijn kleurtje.
Wat ga jij doen dit weekend?

Groetjes
Miranda Mols

Reacties

 1. Mooi kaartje. Heerlijk als je een weekend zo lekker kan genieten. Onze kinderen moeten vanavond hardlopen van school uit. EN morgen een verjaardag. Ik zal blij zijn, als het weer wat kouder wordt. Die warmte vind ik maar niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart voor deze gelegenheid, Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke kaart gemaakt. Meer heeft dit kaartje ook niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart, past heel goed bij het thema.
  Inspiratie doen we overal op, soms komt er meer uit jezelf, anders meer van internet.... zolang je lol hebt in het knutselen is het goed toch?!

  Ik heb vandaag ook zitten knutselen, het was veel te warm om buiten te zijn vond ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks dat je creatieve flow misschien ergens verstopt zit, is dit wel een heel erg gaaf kaartje hoor! Zon ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zitterend miranda, oh je creativiteit komt vast wel weer terug als de warmte weg is.....

  waar heb jij je advertenties staan, wat jij verkoopt in de retired geen idee of ik het goed heb geschreven..

  groetjes
  manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is niet te merken dat je weinig inspiratie hebt. Deze kaart is ook alweer zo mooi. En soms helpt opruimen e soms niet. Ik heb mijn kamer opgeruimd en het is al 2 weken netjes, terwijl ik veel heb zitten knutselen. Misschien leer ik het nog eens.... Mijn weekend is omgevlogen: vrijdagavond bruiloftsfeest, zaterdag concer bijgewoond en vandaag mijn vaders verjaardag...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Simpele kaartjes, ik hou ervan! En ik weet dat ze lang niet altijd even eenvoudig zijn om te maken. Heel slim om pinterest te gebruiken als je even geen inspiratie hebt,

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.