Rainbow House

Stampin' Up! bestellen 1 juni

Gisteren was ik bij Asha, specialist in (permanente) make-up. Ik liet mijn wenkbrauwen doen. Noem het midlife crisis, maar ik heb zin om mezelf te verfraaien. Ik hou niet zo van make-up, ik kan het ook niet (of wil het niet kennen) maar toch ga ik elke dag niet meer lekker naar buiten zo naakt. En wie wil er nou niet kant en klaar opstaan elke morgen? Het was niet pijnlijk, wel werd op het eind mijn huid langzaam erg gevoelig en toen moest ze ook stoppen. Ik smeer om de 4 uur vaseline. En tot nu heb ik eigenlijk nergens last van. Ja, ik moet er natuurlijk niet tegen stoten en ik moet erg letten op waar ik mezelf krab bij jeuk. Nu afwachten op het eindresultaat. De komende dagen lijk ik op een Angry Bird (Dat zei mijn man). Foto onderaan.

Dan de kaart van vandaag, ook hiervoor weer inspiratie gevonden op Pinterest. Kwamen die huisjes uit de Kerstset toch nog van pas. Die was nog nooit gebruikt!


Hier de binnenkant en envelop


En hier mijn vers gezette wenkbrauwen. Voor het geval je er ook aan denkt. Het is niet eng en niet pijnlijk! Let erop dat je iemand uitzoekt met verstand van permanente make-up en waar de foto's je van bevallen.


Groetjes
Miranda Mols

Reacties

 1. Wie wil er nou geen regenbooghuis :-) Hartstikke leuk, dit kaartje!! En je wenkbrauwen, mooi zeg! Dat zou ik ook nog wel eens willen laten doen, ik ben in het verleden iets te enthousiast geweest met epileren....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha eigenlijk had ik regenboog wenkbrauwen verwacht. ...😉maar deze zijn ook mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schittrende kaart, ik heb dat ook vind het ook niets om zo naakt over straat te lopen al een het laatste half jaar kan ik geen maken up meer verdragen.. Ik vind permanente make-up erg duur( niet te betalen) voor mij, ik doe dan meestal laten verven dat moet dan wel vaker. Maar ja je moet wat he

  Wil je nog even kijken naar mijn vraag onder een andere kaart

  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vrolijk verhuiskaartje, leuk! Mooi dat de binnenkant van de kaart en de envelop ook in stijl zijn. Oeeeee je wenkbrauwen, dapper! En mooi. Mijn wenkbrauwen stellen niets meer voor, maar dat permanente gedoe vind ik toch wel eng. Wat nou als je het niet mooi vindt?!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.