Heerlijk, Helder.....

Stampin' Up! bestellen 1 juni


Afgelopen zaterdag hebben mijn man en ik een heerlijke dag samen gehad. Dat was alweer een tijd geleden, want we gaan graag met de kinderen weg. Uit eten, de bios, pretpark, we doen dat allemaal het liefst met zijn 4tjes. Maar nu eens een keer niet. We vertrokken naar Genk. Naar Blue Magic Pins. (we gingen woensdagochtend al, maar toen was het al te druk en moesten we rechtsomkeert maken) We kijken al jaren uit naar een tattoo. Maar steeds vonden we de juiste persoon niet daarvoor. We meldden ons aan en 2 uur later zouden we aan de beurt zijn. We gingen dus nog een heerlijk broodje eten in de stad. Wat smaakte dat daar zeg. Later hebben we lang moeten wachten en hebben tijdens het wachten maar een nieuwe piercing genomen. Ik heb nu een regenboogpiercing boven in mijn rechteroor. LOL! Je ziet het bijna niet hoor, maar hij zit er. Er zijn tussen 15 en 18 uur 2 prachtige tattoos voor ons gemaakt. Tijdens het wachten daarop zijn we gaan uit eten. Er was nog niet veel open, maar we kwamen uit bij een Döner Kebab zaak..ben ik niet zo fan van. Maar we hadden honger. Dus maar gegokt op friet met kipkebab. En lekker dat het was!! Niet te geloven!! Het was een slopende dag met veel wachten, maar wel een waar we heerlijk van hebben genoten. En nu is het aftellen tot eind 2019 voor mijn afspraak. Ja, dan kan ik al dood zijn, dan was in elk geval het idee daar 😂....
22 jaar geleden zette ik mijn eerste en nu komt dan eindelijk mijn 2de. Ik verheug me erop. En ja...natuurlijk met regenboogkleuren...

Dan nu de kaart van vandaag. 
Dat er nog maar veel (jaren) mogen volgen. Het is duidelijk een mannenkaart. Met wat opgepikte inspiratie van Pinterest. Het grapje verzon ik zelf.


En dan het grapje afgemaakt aan de binnenkant.
HIK...hartelijk...Hips...gefeliciteerd.


Ik vond hem in elk geval grappig...wat jij?

Een nieuwe catalogus? 
Doe nog een bestelling voor 31 mei en ik verstuur alles gratis naar je toe!

Fijne dag!

Miranda Mols


          Product List

Reacties

 1. Hij is heel grappig. Hahaha, die tekst zo leuk. Eind 2019 krijgen we je tattoo te zien? Of komt hij op een plek die niet openbaar kan?;-)
  En duurt dat zo lang? Ik heb geen idee, heb me er nog nooit mee bezig gehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, wat een stoere, grappige kaart.
  Zelfs voor mannen in rege hoog kleur En, zo leuk.

  Spannendd verhaal.....Ik ben heel benieuwd naar het eind resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker grappig! En leuk een mannenkaart met toch veel vrolijke kleuren! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik merk wel dat ik totaal geen verstand heb van tattoos.... Is de wachttijd zo lang omdat het zo bekend is? Je kaartje is leuk geworden zeg, die flesjes zijn toch wel erg leuk voor mannenkaartjes! En ik vind je grapjes erop wel leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow wat een super gave kaart heb je gemaakt. echt heel gaaffff.

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.