Dino Party

Stampin' Up! bestellen 21 mei


Afgelopen zondag waren we uitgenodigd voor een communie. En dus moest er een communiekaartje worden gemaakt. In stijl natuurlijk. Het jongetje houdt van dino's en het feestje was helemaal in het thema blauw en groen. Nou dat was niet moeilijk.
Helaas gaan de dino's eruit. Ze zijn zelfs al uitverkocht! Ik verkoop mijn exemplaar wel nog.


De communie was wel bijzonder te noemen. In plaats van een ballonnenclown hadden ze in de tuin een roofvogelshow. Met uilen en een paar roofvogels.
Natuurlijk ben ik dan haantje de voorste en moest ik uilen op mijn arm en natuurlijk moest ik een roofvogel aaien. Ik ben gek op vogels. Vooral ara's en roofvogels zijn favoriet.

Vanavond weer eens een heerlijke Stampin' Up! workshop hier thuis. Volle bak vanavond. Daarom heb ik op 24 mei nog maar een extra catalogus party gezet en daar heb ik nog 3 plekjes over, mocht je graag willen komen. We gaan natuurlijk werken met de nieuwste producten en iedereen krijgt een nieuwe catalogus!

Groetjes,

Miranda Mols

Reacties

 1. Heel leuke kaart. En wat een leuk idee met een roofvogelshow. Ik ben er ook gek op. Hier vliegen buizerds en torenvalken. Is elke keer weer genieten om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O jee, een communie met roofvogelshow, dat zou echt niets voor mij zijn. Vogels zijn zo niet mijn ding. Grappig dat jij ze zo leuk vindt. Kaartje is perfect voor een dino-fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig dit communiekaartje Miranda...inderdaad een hele leuke kleurencombinatie...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om een kaartje in het thema te maken!
  En zelfs de kleuren helemaal in stijl. Mooi hoor.
  Gaaf om het feestje eens anders dan anders te laten verlopen. En hoe stoer is dat voor een jongen om dat een roofvogel show te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke en stoere communiekaart, Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf kaartje, leuk die dino's op de achtergrond! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.