Straight or Not...

Stampin' Up! bestellen 1 mei, 11 mei

Al een week, denk ik, ongeveer, ben ik bezig met dit kaartje. Ik postte het begin op Instagram en vroeg om hulp. Want afmaken lukt me gewoon niet. Hulp, die kreeg ik. en daarmee maakte ik mijn kaart af. De toeter en cirkels zijn nog toegevoegd en maken het kaartje helemaal af. Ik vond de laagjes leuk. Al hou ik niet van scheef, dit is toch echt recht...hahaha volg je nog. Hoe dan ook, ik geniet van mijn kaartje. 


Nu volgende project. Al slokt Optidee al mijn tijd op. Maar de reacties van mensen die iets kopen zijn zo zalig, dat ik niet kan stoppen. Ik hielp een gezin die al jaren met een jongetje (zwaar autistisch) zaten dat niet doorsliep en niet in zijn eigen bed wilde slapen. Hoewel eerst zeer sceptisch (ze hadden al alles geprobeerd), kwam daar voorzichtig verandering in. 
Na de eerste nacht met het Optidee Pluche Beddengoed waren ze verwonderd dat het jongetje in zijn eigen bed was gebleven, na 2 dagen kregen ze langzaam hoop en na 5 dagen waren ze dolgelukkig. Al 5 dagen geen kind in het ouderlijke bed, rust... én een kind dat doorsliep en zelf dolgelukkig was en fit. En dan het bericht op Facebook. Ze wilden dat met de wereld delen. Zware jaren die hun tol hadden geëist en nu rust. Die IK hun bezorgd heb. Dat is het mooiste gevoel in de wereld, dat kan ik je vertellen!
Like ook mijn pagina op FB als je nieuwsgierig bent naar Optidee. We hebben beddengoed, producten voor snel en goed huishouden en veel meer. 
Help je mee, meer volgers is meer zichtbaarheid! 
Ik wil nog veel meer mensen gelukkig maken.

Groetjes en een fijne dag!

Miranda Mols


Reacties

 1. Leuk zo'n vrolijke en feestelijk kaart.
  En wat fijn dat je dit gezin zo goed hebt kunnen helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk nieuws, zeg! Ik zal eens kijken... heb je nu dan minder tijd voor SU?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super mooie kaart weer miranda... oh at herkenbaar zeg... de kids van mijn zusje slapen ook nooit in hun eigenbedje, ook altijd bij de ouders van baby af aan al...

  jammer dat mijn mail maar niet doet...

  groetjes
  manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vrolijk kaartje, leuk dat zwart/wit op de achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vrolijke kaart en 'schoon scheef is ook niet mis' zoals ze hier zeggen LOL. Fijn dat met jouw Optidee mensen kunt helpen! Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.