Bright and Beautiful

Stampin' Up! bestellen 1 mei

De vakantie is begonnen hier in het Zuiden. We hebben in elk geval al genoten van 2 heerlijke dagen. Veel zon, heerlijk warm, jurk aan, zwembadje in de tuin en luieren...
Zo kom ik nooit toe aan knutselen natuurlijk. Want dat deed ik de afgelopen 2 maanden dus bijna niet. Nu mijn Optidee avontuur is opgestart, kan ik weer wat tijd gaan stoppen in knutselen. Gelukkig kwam Nicky (voormalig UK demo) een paar keer gezellig knutselen. Dus op Instagram kon je toch wat voorbij zien komen. Geen Insta? Kijk dan even HIER. En heb je wel Insta, je kunt me volgen. Ik laat daar andere dingen zien dan hier en op Facebook.

Een kaartje dat ik voorbij zag komen op Pinterest. Het kwam zo vaak voorbij dat het in mijn hoofd bleef zitten. En dan kan het zomaar gebeuren dat zo'n kaartje bijna identiek uit je handen rolt.


Het originele kaartje is van Natalie Lapakko <- klik om te kijken

Hier een vooraanzicht


Inderdaad weer die eenhoorn. (Ik ga er wat bewaren) De rest van de Magical Day set zal ik niet zo missen... En die regenboog gaat natuurlijk NOOIT uit mijn collectie.

Nu even een Optidee bestelling plaatsen!
Iedereen is weg van de geweldige brillendoekjes, de raamdoeken en de dweil.
Ze gaan als warme broodjes. Nieuwsgierig? Vraag mij gerust of neem eens een kijkje op mijn Facebook pagina HIER of kijk in de catalogus->HIER


Reacties

  1. Heel gaaf deze kaart! Niet belangrijk dat het idee niet van jezelf is. Je hebt er plezier aan beleefd en je hebt er weer een prachtige kaart bij. Nog even over die set; ik ga de tovenaar toch ook echt wel missen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart! Je hebt er een eigen draai aan gegeven en dat maakt hem weer origineel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is erg leuk je hoofd uitgerold. Moi uitgevoerd. En een fijne vakantie gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.