Utopia Teamdag 17 maart 2018

Stampin' Up! bestellen 31 maart

Elkde dag bestellen mogelijk.Het is hier even wat rustiger. Maar mijn nieuwe avontuur als adviseuse van Optidee vergt even wat tijd en inzet van mijn kant. Stampin' Up! blijft mijn eerste liefde en ik ben snel weer terug als vanouds. 

Omdat de geplande teamdag vorig jaar ernstig gevaarlijk was in februari vanwege 1 dag extreme gladheid en sneeuw, besloot ik dit jaar teamdag te organiseren in de helft van maart. Dan kun je geen sneeuw meer verwachten.... of toch???

Onze teamdag is vervloekt denk ik...

Maar gelukkig was het met een laagje sneeuw en een beetje gladheid hier en daar prima te doen op de weg en kon bijna iedereen er zijn.
Marlous mijn teammaatje en enthousiaste mede organisator was al vroeg bij me zodat we alles konden gaan klaarzetten. Waar was ik geweest zonder haar.

Ze maakte voor iedereen een flesje water met Utopia label.
Naamkaartjes. Het idee zag ze op dit kaartje hierEn ook nog bijpassende rietjes! Geweldig toch! Ze is gewoon geweldig.


Ook haar inspiratietafel zette ze klaarJe kunt Marlous blog lezen en al haar Inspiratietafel foto's in detail bekijken. 
(Blog deel 12 en 3)

Ook Eva kwam op tijd binnen om haar inspiratietafel op te zetten. 
Gemaakt met de Nederlandse bundel "In de Bloemetjes Zetten"Een Close Up


Geweldige inspiratie voor onze set!

Toen kwam teammaatje Henny binnen met een verrassing: Regenboogcupcakes, hoe leuk is dat! Ze waren echt lekker. De cake was ook in kleuren.Ik had traditiegetrouw weer een Utopia taart laten maken bij de Hema.
En zo openden we samen de teamdag.Janny trapte de dag af met een superleuk mini album. Normaal knutsel ik niet, maar zelfs ik kreeg het voor mekaar (met hulp van Marlous, die papier voor me sneed) om het mini album in elkaar te zetten. Ik zat op het puntje van mijn stoel. Zo leuk!!Er zaten 33 dames te knutselen en het was eerlijk gezegd vrij stil. Dus het album viel in de smaak, je kon het horen. Of eh, juist niet, hahaha.

Toen moesten ze nog even doen alsof het heel gezellig was, grinnik. Werkt altijd.Na het boekje even lekker lunchen. Ik had het goed verzorgd hoorde ik. Mooi zo.
En daarna gingen we aan de slag met de workshop van Judith. Die had een leuk idee en het lukte mij haar zo gek te krijgen dat zij hem ging uitvoeren, hihihi.

Een interactief kaartje, geweldig leuk!Draai aan de cirkel en....hoppaBekijk Judith's blogposts over teamdag en meer van deze gave kaartjes  hier: 1, 2

Door de dag heen gaven we wat prijsjes weg. En aan het einde van de dag had ik nog een grote verrassing voor iedereen. Met grote dank aan Eveline van Heijst, die een paar jaar in Amerika woont en die voor mij heel veel supermarkten afliep voor een boel van dit speciale cadeau, had ik voor iedereen een rol Press 'N Seal.
Ken je dat niet? Hou het maar zo, want anders wil je het ook en het is hier niet verkrijgbaar. En ben je toch nieuwsgierig, kijk hier. Ze waren flabbergasted, ofwel zeer onder de indruk!En een teamdag sluit je af met een foto toch. Dit is maar 1/5 van heel Team Utopia!
Kun je je dat voorstellen? Ik denk dat ze een toffe dag gemist hebben hoor.Ik werd ook nog verwend met prachtige creaties en lekkere dingen.
Je leest het al, het was een heerlijke dag. Gezellig, liefdevol,warm, zalig! Wat bof ik toch met zo'n baan en met zo'n team!! 

Ik sluit af en zeg tot de volgende keer!!

Groetjes
Miranda Mols

O, en wil je hier nou ook eens bij zijn...nog tot 31 maart kun je nog gebruik maken van de geweldige Stampin' Up! aanbieding. €175 + 2 stempelsets extra naar keuze voor maar €129. Geen addertjes onder het gras, beloofd. 
Mail me!! Wie weet ligt er voor jou als hardwerkende nieuwe demo een mooi avontuur voor je.


Reacties

 1. Wat ontzettend leuk om allemaal te zien en te lezen! Jullie hebben een topdag gehad. En gelukkig deed de verwarming het, want het was wel berekoud!!
  Die cupcakes zijn ook fantastisch en zelfs jij vond ze lekker, hahahaha!
  Ik heb het filmpje toch even bekeken, leuk spul...en handig ook. Wat een mega groot team heb je zeg!!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een geslaagde dag....ziet er allemaal erg leuk en gezellig uit, Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik het zo allemaal lees, is het inderdaad een topdag geweest! Jij boft met zo'n team en zij boffen zeker ook met jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt mij geweldig leuk (en lekker) geweest te zijn en wat een inspiratie!! Snik, alleen niet mogelijk in Belgiƫ... Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh wat een super leuke dag hebben jullie gehad zo te zien, wow wat een lekker groot team heb je zeg..... je boft maar met zon "goede" en dat is gaaff zeg dat je de Press 'N Seal hebt kiunnen scoren voor je teammeiden....tis zeker gaafff spul en jammer dat het hier niet kan kopen misschien een tip doen naar amerika doen dat ze het hier ook gaan verkopen... en ja van die ramen dat principe kende ik hihiih
  dorry voor de late reactie maar door familie omstandigheden kon ik niet eerder op de pc komen....

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.