Petal Passion

Stampin' Up! bestellen 5 maart

Elke dag bestellen mogelijk!


Vandaag heb ik bijzonder nieuws. 
Ik leerde via teammaatje Miriam in Almere de raam en droogdoeken van Optidee kennen, ze was zo enthousiast. Dat bleef hangen, makkelijker en sneller schoonmaken wil iedereen toch! Een week later haalde ik hier om de hoek een set en ik was echt onder de indruk. Met slechts een natte en een droge doek je ramen (en andere streepgrage zoals de douche, tegels, RVS) oppervlakken streeploos schoon. Helemaal schoon!
Mijn ramen schoon, mijn afzuigkap schoon, mijn waterkoker schoon. En met schoon bedoel ik als nieuw! Je gelooft gewoon je ogen niet.Ik plaatste mijn enthousiasme op mijn Facebook en iedereen wilde ineens doeken hebben. Dat waren er zo'n groot aantal dat ik heb besloten een poging te gaan wagen als OPTIDEE adviseuse. Ik moet echter eerst nog 4 demonstraties plannen bij iemand thuis, voordat ik mag starten. Woensdag 11 april om 20.00 uur heb ik de eerste demonstratie hier als open huis, dus als je zin hebt om eens te komen kijken, voelen, ruiken wat OPTIDEE allemaal nog meer in huis heeft, dan zie ik je graag komen. Meld je dan wel even aan ivm met het aantal stoelen. 


Deze kaart maakte ik voor mijn teammaatje Miriam die jarig was. Vond het perfect bij haar passen. Een stukje zwart wit Petal Passion papier dat ik kleurde met de Stampin Blends een stukje zwart met daaruit gestanst een woord van de Celebrate You thinlits en daaronder nog een woord verhoogd opgeplakt en daartussenin een strik. Stijlvol al zeg ik het zelf.

Heb jij al eens gehoord van Optidee?

Groetjes
Miranda Mols


Reacties

 1. Succes met je adviseuse job! Wat een gave kaart, erg mooie sterkte kleuren bij het zwart!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met je nieuwe onderneming! Mooi kaartje. Ook even dat papier er bij halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met je poetsdoekjes! Krijg je daar echt je rvs afzuigkap streeploos mee schoon? Daar ben ik toch altijd zo mee aan het klooien, om dat netjes te krijgen. Lukt mij eigenlijk alleen met babyolie. Kaartje voor Miriam is mooi, leuk met al dat zwart.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje, geweldig met die felle kleurtjes bij het zwart. Succes met Optidee, ik ken het niet. Maar alles wat de huishoudelijke taken makkelijker maakt, moet goed kunnen verkopen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuke uitdaging! Heel veel succes met deze nieuwe carriere.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel succes met Optidee!! En ik vind het een prachtkaart met dat zwart en die bloemen; het gele hartje maakt het helemaal af! Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart!
  En als je wilt...mag je hier wel een keer een demo geven

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook de doekjes van Optidee en vind ze fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.