vrijdag 2 februari 2018

Video: Happy Watercolor Background

 Stampin' Up! bestellen 2 februari 2018


WHOOP WHOOP! 

Weer een 

Utopia VIDEO VRIJDAG

Een gave video vandaag (al zeg ik het zelf). Ik heb namelijk heerlijk gekliederd! Eenieder die mij kent weet dat ik niet van geklieder hou, maar met dit heb ik toch wel heel veel plezier gehad. En het geklieder viel reuze mee zoals je in de video zult zien. 


ik vond een manier om 4 uur video bewerking in te korten tot 1 uur. Dus nu moet ik toch wel meer video's kunnen maken. Ik ben wel heel nieuwsgierig of jullie mijn video's met muziek leuk vinden?  Zijn ze leuker dan mijn gesproken video's of juist niet. Of andere opmerkingen of tips die je graag wilt zien of juist niet? Heb je er sowieso niks aan misschien? Laat je eens horen. 305 abonnees is leuk, maar laat nou niet direct zien dat mijn filmpjes nou echt een extraatje zijn in de (Stampin' Up!) Youtube filmpjes wereld.

Ik laat jullie vandaag 2 manieren zien om een watercolor achtergrond te maken. En je ziet ook de Stamparatus in actie (Must Have Tool voor juni 2018) Veel kijkplezier!Laat je een duimpje achter als het filmpje leuk was? Of nog beter wordt abonnee! Dan krijg je melding als ik weer een nieuw filmpje plaats.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes
Miranda MolsProduct List
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Aqua Painters
[103954]
€ 21,00

8 opmerkingen:

 1. Ja supergave video!! Heerlijke inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh...leuk. Nu geen tijd voor de video, dus daar kom ik nog voor terug. Je kaart is gaaf geworden, Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk filmpke. Die techniek ga ik zeker ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart Miranda,

  Ik ben niet zo'n filmpje kijker, sorry...
  Vanwege me werk veel achter de PC zodat ik in me vrije tijd
  er zelden achter zit..

  Goed weekend, Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er gaaf uit, deze kaart met regenboogdruipers! Filmpje moet ik nog kijken. Nu even geen tijd, maar ga ik zeker nog doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow wat een super gave kaart weer miranda, persoolijk heb ik liever gesproken filmpjes omdat ik het daar van moet hebben dan kan ik het beter begrijpen dan als het in heel vogel vlug de kaart gemaakt wordt zonder tekst... sorry
  maar geniet wel van je fimpjes, en abonnee ben ik al

  groetjes
  manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat scheelt je dan heel wat tijd! En het filmpje is heel duidelijk ook zonder woorden, hoewel ik het ook altijd leuk vind als ik je hoor praten ;-)
  Het zijn twee leuke technieken! En je kaartjes zijn top!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaart. Video is helemaal duidelijk. En lekker snel. Meestal duren filmpjes voor mij veel te lang. Dan zie je in de laatste secondes pas dat wat je echt moet weten. De rest is verkooppraatjes die ik toch altijd doorklik. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your visit. I love your comment in advance!