Rainbow Hugs

Stampin' Up! bestellen 12 maart 2018

Elke dag bestellen mogelijk.


Gisteren ging ik naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen. Wat een tegenvaller, wat een teleurstelling. Jarenlang was dat een leuke gezellige grote beurs met heel veel verschillende stands. Er is niets meer van over. Nog niet 1 hele hal gevuld en iedereen had ongeveer hetzelfde. Gelukkig heb ik ook weer leuke dingen meegemaakt, iemand die mij herkende (Dat is zo cool!) omdat ze vaak op mijn Facebook of blog kijkt. Ik kwam 2 teammaatjes tegen en 2 Belgische klanten waarvan ik wist dat ze zouden gaan. En ik kwam de winnares tegen van de eerste Crazy for CAS challenge, Marieke Slaats. Dat was ook erg leuk. Ik heb ook wat bij haar gekocht. Volgende keer maar eens naar Paper Passion, deze beurs ga ik niet meer heen.


Deze kaart maakte ik voor een vriendin voor Valentijn. Ik heb een cirkel geponst en ingekleurd met sponge daubers, in (hoe kan het ook anders) regenboog en de cirkel opgeplakt op een zwarte mat. toen een stuk whisper white gestanst met een Lovely words die en dit verhoogd opgeplakt. 2 vlaggetjes met tekst en hoppa, weer een plaatje.

Wie ie er nog meer naar de beurs geweest gisteren, wie liep ik mis?

Groetjes
Miranda Mols


Reacties

 1. Jammer dat de beurs tegenviel, Miranda. Maar al die leuke ontmoetingen maken vast veel goed.
  Je kaart is weer super gaaf met al die mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weer een mooi kaartje. Wordt je vrolijk van. Jammer, dat zoiets dan tegenvalt. Misschien volgend jaar weer een beter jaar om te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan deze keer niet naar de KGKD, maar vind het er eigenlijk altijd wel heel leuk. Bovendien is het maar een half uurtje rijden bij mij vandaan. Jammer dat het zo tegenviel. Je regenbooghugs zijn trouwens erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vorig jaar ben ik voor het eerst naar paper passion geweest, ruim 3,5 uur met de trein heen. ik zat meer in de trein dan dat ik in de beurs was. Maar gezellig een dagje met mijn zus mag de pret niet drukken. En daarna weer 3,5 uur met de trein weer naar huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Joh, daar kijk ik van op! Meestal ga ik ook, en vind het leuk! Grappig dat je Marieke hebt ontmoet, ik ken haar ook van de beurs. Dat zijn de leuke dingen hè?! Je kaartje is kleuurrijk en vrolijk, ik hou ervan! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom net van een blog waar vol enthousiasme werd geschreven over de beurs! Raar he, dat iedereen het zo anders beleeft....maar ontmoetingen zijn altijd weer leuk!
  Je kaart is gaaf!! Nee was me nog niet opgevallen dat regenboogkleuren een lichte voorkeur bij je hebben, whahahaha...
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi dit kaartje Miranda...super leuk die regenboog kleurtjesen die mooie tekststans maakt het helemaal af...

  lieve groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben nu al zover dat als ik een kaartje in regenboog kleuren zie, ik niet eens meer hoef te kijken van wie die is, whahahaaa!!
  Ik vind ze allemaal héél erg mooi, dus niet stoppen hoor, maar wel grappig, het is echt jouw "ding" geworden.
  Deze is ook alweer zo lief, de kleuren springen er weer uit en mooi, in combinatie met zwart.

  Jammer van de beurs, ik lees verschillende verhalen, ben zelf niet geweest, dus heb geen idee .
  Maar iemand ontmoeten die je alleen via je blog of facebook kent is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, ik las ook dat het zo leuk was, maar iedereen beleeft het weer anders. ik ging vroeger naar Rijswijk, maar dat was de laatste keer ook niet veel meer. Hoewel ik nu hoorde dat het weer aantrok.
  Je kaart is een toppertje, erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ondanks dat er weinig nieuwigheden te zien waren. (Wij zijn dan ook wel altijd op de hoogte van de laatste trends ;) ) Hebben we toch weer de beurs gesloten! We zijn dan maar op zoek gegaan naar koopjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.