zaterdag 3 februari 2018

Stampin' Up! #1

Stampin' Up! bestellen 16 februari


Gisteren vertrok ik in de auto richting Veldhoven, naar teammaatje Margriet.
Onderweg stond Het Foute Uur aan op QMusic. 50 minuten lang heb ik elk liedje mee kunnen zingen. Er was nog niet 1 liedje dat ik minder leuk vond of waar ik de tekst niet van kende. (De automobilisten keken me af en toe raar aan en de politie die naast me stond aan het stoplicht bij Eindhoven, die zal wel gedacht hebben..) Maar ik zong onverstoorbaar door met het geluid op 45, lekker hard. Vond het best jammer dat die 50 minuten al zo snel voorbij waren. Maar bij Margriet was het ook weer gezellig. Dus ik was de muziek al snel vergeten. 

Na 4 jaar nam Margriet het stokje van me over. Zij werd afgelopen jaar #1 bij Stampin' Up! Dus dat moest gevierd worden.
Daarom maakte ik voor haar een speciale kaart. Natuurlijk met een regenboog.
De 1 is gemaakt met goud embossing poeder. Helaas krijg je het glimmende gedeelte  nooit goed op de foto. Ook het sterrenstof eromheen glinstert door embossing poeder. En de tovenaar staat op zijn sjieke marmeren tegelvloer die belegd is met goud. Oke, ja, het is washitape. Maar de gedachte erachter is geweldig toch!En dit was een speciaal cadeau. Dat moest natuurlijk ook versierd. De sterren zijn gemaakt met glimmer papier, maar ook dat zie je niet goed op de foto. Denk er maar bij dat het je tegemoet glimt. De Celebrate You thinlits krijg je gratis bij aankoop van €120 aan Stampin' Up! producten. Maar gelukkig staan deze straks ook te koop in de nieuwe jaarcatalogus. Deze stansen moet je hebben!


Aan alle gezelligheid komt een eind, dus ik moest ook weer naar huis. Onderweg naar huis was de radio wat minder gezellig. Dus de rit naar huis leek langer te duren, maar die was zelfs 6 minuten korter. Thuis heb ik geen muziek aan, maar in de auto heb ik hem echt nodig... Lekker uit mijn plaat!
Ik ben vast niet de enige?

Groetjes
Miranda Mols

Product List
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Gold Wink Of Stella Glitter Brush
Gold Wink Of Stella Glitter Brush
[141898]
€ 9,50
Iridescent Ice Stampin' Emboss Powder
Iridescent Ice Stampin' Emboss Powder
[101930]
€ 6,25
Dapper Denim 3/8" (1 Cm) Ruched Ribbon
Dapper Denim 3/8" (1 Cm) Ruched Ribbon
[141424]
€ 9,75

8 opmerkingen:

 1. Mooie kaart en een mooi cadeau. Lekker mee bléren op de muziek, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent zeker niet de enige ;-) Prachtige kaart voor Margriet! Ik heb foto’s voorbij zien komen van haar teamdag. Zag er echt perfect én heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Da's lief van je!! Die set EN rainbow dan zit je altijd goed he. Leuk gedaan! En foto's maken....tja...ik zal maar niets zeggen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zing ook altijd uit volle borst mee met de radio in de auto ... of de cd van Ed Sheeran 😍😍😍 PS ... mooie kaart ... bling bling vind ik altijd OK

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, je bent niet de enige, hoor. Maar ik heb de radio ook altijd nog thuis aan staan! Of nou ja, bijna altijd.... Zo gezellig tijdens het freubelen...
  Je kaart is heel gaaf. Zal Margriet wel blij mee geweest zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief en leuk gedaan, Miranda.
  En ja...in de auto hier ook altijd de radio aan. Lekker hard op Q Music. Thuis trouwens ook altijd de radio aan....maar dan zacht en op Sky Radio!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor je leuke, persoonlijke kaarten en heerlijk cadeau. Daar is echt over nagedacht, top! En natuurlijk ook bedankt dat je het helemaal kwam brengen, zingend nog wel! (-: Het was gezellig.

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super gave kaart, miranda.. en ja hoor hier staat ook altiojd ede radio aan en als mijn hug erop is gaat die heel hard en bleer ik het mooi even mee, lol

  ja deze keer staan er een hoog heb gehaltes in de sale a bration dus denk niet dat ik die kan bestellen... heb helaas niet zo veel budget dat ik kan bestellen wat ik zou willen

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your visit. I love your comment in advance!