maandag 26 februari 2018

Magical Love

Stampin' Up! bestellen 5 maart

Elke dag bestellen mogelijk


Ik denk dat deze kaart de dag van vandaag helemaal samenvat.
(kou, helder, soms grijs, sneeuw, liefst thuis in je eigen hokje..hihihi)


Vandaag heb ik mijn dochter maar naar school gebracht. Zal ik de hele week wel gaan doen denk ik. Het is toch 5 kilometer fietsen en pubers weigeren sjaal en muts. Stel je voor iemand ziet je daarmee. Dano heb ik naar school gebracht. De honden zijn al uitgelaten, ik heb al gestofzuigd en de was draait. Nu ik dit blog zit te schrijven, ben ik aan het bedenken wat ik nu zal gaan doen. Gun ik mezelf knutseltijd of moet ik toch maar even poetsen. Of poets ik vanmiddag nadat ik naar de tandarts ben geweest. Dilemma's...

Groetjes,
Miranda Mols


Sterretjes pons, dots papier, nietmachine en het gebruikte hartjes stencil zijn retired. De witte puntjes in het tovenaarsgewaad zijn gemaakt met een gelpen. De glimmer papier sterretjes zijn ingekleurd met een Stampin Write marker.
Product List
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00

7 opmerkingen:

Je@net zei

Super gaaf kaartje, Miranda.
En als je de keus hebt....altijd kiezen voor knutseltijd. Fijne dag!

Marjan Küppers zei

Onwijs leuke kaart!! En ja ... gewoon lekker aan de knutsel, joh ;)

Ellen zei

Hahaha ja, het leven bestaat uit keuzes maken ;-) Mooie, magische kaart trouwens.

Sieneke zei

Mooi kaartje! Ze hebben hier vakantie, maar onze zoon kiest er voor om door deze kou te fietsen. Niet met sjaal om, maar wel de muts van de trui op en handschoenen aan.

Margo zei

Wat een toffe kaart ! Ik vind de tovenaar geweldig !
Dat klinkt herkenbaar zeg ! Ik mag blij zijn als de jongste haar jas dicht doet ! En maar hoesten intussen hoor ... niet normaal die jeugd ... dan zwijgen we nog van de korte (zomer)sokjes en lage schoenen en (te korte) broek waardoor ze dus basicaly met blote voeten rondlopen in hartje winter ... viel het jou ook op dat de rest zo ook aankomt op school ?
Groetjes
Margo

Daphne zei

Mooie kaart weer.
Blijft Leuk, die tovenaar.
Hier vakantie! Gelukkig want ook hier moeten ze ver fietsen, 18 kilometer!! Niet te doen toch?!!

Renate zei

Wat een gaaf kaartje.
Ik zou hebben gekozen voor knutseltijd, denk ik, of misschien toch eerst even poetsen... Want die kaboutertjes zijn ook niet vooruit te branden, met die kou. Maar die knutseltijd, die heb ik ook wel weer verdiend.... Hmmmm, ik snap je dilemma.

-xies- Renate.