Bubbly Present

Stampin' Up! bestellen 16 februari

Elke dag bestellen mogelijk!


Toen we vorige maand op visite gingen bij vakantievrienden in Julianadorp, voor ons helemaal aan de andere kant van het land, namen we niet alleen een cadeautje mee voor onze vrienden, maar ook voor de kinderen. In het pak papier uit de Sale-A-Bration, Bublles & Fizz, zit een vel met bubbels dat makkelijk door kan gaan voor kauwgombellen. Dat vond ik dus leuk en bijpassend voor om het doosje.De oudste heeft heel graag kauwgomballen voor in zijn kauwgombalmachine, dus ik stopte het doosje vol met kauwgomballen.
Voor de jongste maakte ik een doosje met een parkiet. Ze hebben 2 blauw met witte parkietjes, dus dit vogeltje was perfect voor op het doosje. Beide doosjes zijn van Stampin' Up!, dus ik heb ze niet zelf gemaakt. Ze zijn heel leuk om snel een presentje van te maken.


De kauwgomballen gaf ze aan haar broer, zij hield er niet van, oepsie...
Maar gelukkig had ik voor haar ook nog een grote doos vol kleren mee. Lana had zoveel kleren, dat de meeste 1 of 2x gedragen waren en toen besloot ze even te groeien... Dus er was iemand heel erg blij met een doos vol nieuwe kleren en het mooiste vond ze het "The Voice Kids" T-Shirt, grinnik.

Doen jullie dat ook wel eens. Goede kleding doorgeven?

Groetjes
Miranda Mols
Reacties

 1. Leuke kadoos! Enne tot een aantal jaar terug deden we dat ook hoor. Zo zonde al die goede kleding die soms maar een paar maanden gedragen werd voor ons dametje besloot weer verder te groeien! Nu is ze 17 en dus al een jaar of twee echt haar kleding op aan het dragen... Fijn weekend alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe doosjes ! Heel leuk zo'n kadootjes ! Wij deden het ook hoor de goede kleding doorgeven en ook de babyspullen, de meeste babyspullen zijn naar een neef van mijn man gegaan, ze kregen een drieling dus konden het goed gebruiken en de kleedjes naar de zus van mijn man, haar dochtertje is net 2 jaar jonger dan mijn jongste, ze vindt het supercool om kleren van de grote en coole nichten te krijgen ...
  Fijn weekend !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk doosjes! Zo leuk om persoonlijke cadeautjes te maken. Kleren geven wij ook door. En wat ze niet willen of kunnen gebruiken mogen ze ook weer doorschuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke presentjes heb je zo gemaakt, Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat en leuke presentjes heb je gemaakt. Tof papier ook!
  En ja, dat deden wij zeker, kleding doorgeven! Ik gaf aan mijn zus die twee jongere meiden had en zij gaf aan ons de jongenskleding van haar oudste die weer twee jaar ouder is dan onze jongens!
  Handig toch! Je spaart best wat geld uit op die manier....
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beide kadoosjes zijn leuk zeg.
  Lief, zowel die panda als het vogeltje.
  Ik kreeg/krijg veel kleding van een vriendin. Het toeval wil dat zij net als wij 2 jongens en een meisje heeft, die net iets ouder en groter zijn dan de onze ......wij zitten dus altijd goed😉

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal gaaf deze twee cadeaudoosjes, gaat je goed af! Kleding doorgeven deed ik vroeger wel, soms nu nog aan een vriendin als ze het hebben wil en de rest gaat naar de Kledingbank.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige cadeautjes zijn dit, zo persoonlijk ook. Kleding weggeven heb ik vroeger ook veel gedaan. Fijn toch, als je een ander er blij mee kunt maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige doosjes! Echt een inspiratie maar bij mij is het steevast op het allerlaatste moment nog snel even inpakken en het kaartje schrijven; meestal heb ik mijn schoenen en jas al aan! Behalve de kerstkadootjes, die pak ik al zo vroeg in dat ik zelf niet meer weet wat erin zit en dus even verrast ben als de ontvanger LOL! Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.