zondag 7 januari 2018

Thankful for Laughter

Stampin' Up! bestellen 13 januari

Vandaag een bedank kaartje met een leuk verhaal. 


Ooit kochten we een spelletje, Takkie Kakkie. Een teckel die keutels poepte. De winnaar was degene met de meeste keutels.
 Hilarisch, want poep was het helemaal bij de kinderen en dan ook nog die geluiden als de "keutel" door het lijf ging. Dat stond garant voor een heerlijke lachbui. Ooit lieten de kinderen het potje poep open staan en dat droogde uit. Ik mailde naar Goliath en kreeg een nieuw zakje "poep". Helaas gleed de "poep" die leek op dikke slijmie, niet goed door het lijf. Het 2de zakje ook niet en het 7de zakje ook niet. Dus toen moest ik Takkie Kakkie opsturen. En 3 weken later kwam de postbode met een grote doos. Daar zat Rakker Kakt in. De nieuwe verbeterde versie van Takkie Kakkie. Dat was een reden om dankbaar te zijn en dus stuurde ik deze kaart naar het Goliath team. Wij spelen inmiddels weer met veel plezier Rakker Kakt, al missen we Takkie wel een beetje. Die was langer en liet meer vieze geluiden horen dan deze nieuwe teckel. Maar het is beslist nog steeds een hilarisch leuk spel voor kinderen die in de poep-fase zitten. (stiekem ook voorkinderen die er niet inzitten) Niks beter dan een kamer vol lachende kinderen en hun ouders.

Groetjes
Miranda MolsProduct List

8 opmerkingen:

 1. Hoi Miranda, dar houd ik nou zo van, die verhalen achter de kaarten! Enig! Ik ken het spel niet, maar ik denk dat het niet alleen lachen is als je het met kinderen speelt de in de poep en piesfase zitten. Of zouden al die volwassenen die het ook leuk vinden zijn blijven steken in die fase? Maakt me net uit, het lijkt mij ok een hilarisch spel. En dan als opdracht zelf de geluiden maken! Hahahaha....
  Je kaart is in elk geval poepiemooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig verhaal! Ik heb geen ervaring met poepende teckels (wel met katten die het soms op het kleed in de kamer doen, hihi), maar het is vast hilarisch. Zeker met de ‘juiste’ geluiden erbij. Een nieuw spel verdient zeker een mooie bedankkaart :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whahahaha....een heerlijk verhaal. En een super mooi bedankkaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat een super leuk verhaal achter een kaart.
  je hebt weer een mooie serie kaarten gemaakt miranda, super hoor

  je vroeg aan mij waarom ik die mal zo tegen vond vallen dat komt omdat hij de stans ook in het papier afdrukt en dat vind ik erg lelijk en dat had ik niet verwacht...

  groetjes
  manon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf kaartje als bedankje! Haha, leuk verhaal over dit spel, zou ook wel iets voor mijn kleinkind zijn :) Wij spelen regelmatig Poepie Knor met haar, een varkentje dat ook vieze geluiden maakt, toetert en knort, maar niet echt poept, jammer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, geweldig, ik was al gaan kijken waar je zo een spel kan halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So pretty! Love that stamp and how you've colored it! Thanks for taking the Time Out to play with us!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Really pretty stamp - and so beautifully coloured! Thanks so much for playing along with us at Time Out! Jill

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your visit. I love your comment in advance!