Swimming in the Ocean

Stampin' Up! bestellen 18 januari en 23 januari

Wat een verhalen allemaal vandaag! Die storm was best heftig. 
Hier in het zuiden waaide het gewoon heel heel hard. Dus eigenlijk viel het hier nog allemaal mee. Geen rollende mensen over straat, geen wegwaaiende fietsen. 1 omgevallen boom tegen een huis, alleen het rolluik beschadigd, ze hebben gelukkig geboft! En verder eigenlijk niks. 
Is er bij jullie iets gebeurd? 

Dit vandaag zo toepasselijke kaartje maakte ik nog al eens (HIER) Maar deze is met een regenboog ballon en een andere tekst. Ik maakte er 9 en deze gingen naar een instelling met tieners met moeilijkheden. Ze vonden het erg leuk dat er even extra aan ze gedacht werd. De ballon heb ik met de Stampin Blends gekleurd. Net als onderstaande kaart. Stampin Blends (alcohol markers) ik krijg er geen genoeg van!

Onderstaande kaart heb ik op bestelling gemaakt. Voor de moeder van het andere jongetje dat meeging naar het kinderfeestje waar ik ook de uitnodigingen (HIER) voor maakte. Dat jongetje dat van vissen houdt...en die vond deze kaart natuurlijk weer mooi.


Deze kaart heb ik dus gekleurd met mijn Stampin Blends en ook mijn Chameleons met colortops heb ik hier gebruikt. Het zwart/witte papier heet Just Add Color en kleur toevoegen, dat deed ik. Lijkt het niet net echt?!
Was helemaal blij met het resultaat.

Groetjes
Miranda Mols

Reacties

 1. Oei ja, hier ook heel veel wind! Een schoolbus van mijn school is van de weg gewaaid en tegen een boom gereden. Chauffeur ernstig gewond ook gewonde leerlingen. Heftig! Je kaartje past inderdaad perfect bij de storm, de panda waait gewoon weg. Leuke kaart. Ook de schilpadkaart is mooi. Rustige avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaartjes zijn leuk geworden, Miranda.
  En hier ook een flinke storm...kippenhok omver, kippetjes weg (gelukkig wel weer terug gevonden in de struiken ;o) speelhuis met uitkijktoren en glijbaan tegen de grond gewaaid, containers van de plek. Brr.....schrok er wel van. Maar als je dan later op tv ziet wat er allemaal nog meer gebeurd was in het land, dan valt het hier achteraf toch wel weer mee. Kippenhok staat alweer op z'n plek, kippetjes weer erin (al zullen ze voorlopig van de schrik wel geen eitjes meer leggen haha) containers staan weer goed en het speelhuisje....tja, niet kapot volgens mij (morgen bij daglicht maar even beter kijken) maar moet wel weer helemaal opnieuw opgebouwd worden. En dat was me een werk...zucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kinderkaartje zijn dit Miranda en wat heb je die prachtig ingekleurd.....leuk zo een opdrachtjes allemaal...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaartjes allebei en wat tof dat je ze naar het huis van die tieners hebt gebracht! Aandacht is zo belangrijk!
  Hier waaiden de containers door de straat, dus ook veel papier en plastic. Maar de gemeente was om half vier alles al weer aan het opruimen! Echt geweldig!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kaartjes zijn heel leuk! Bij ons zou het meevallen, maar het laatste uur hebben we toch nog heel wat wind gehad. Zelfs windstoten van 123 km/u. Maar we hebben geen schade. De bomen zijn alleen ontdaan van de droge, oude takken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beide mooie kaarten, maar ben weg van de Panda kaart! Paste gister perfect en wat een mooie lucht! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Twee gave kaartjes, mooi gekleurd heb je die schildpadkaart!
  Op ons schoolplein was nauwelijks iets te merken van de storm, al bleven we uit voorzorg binnen. Aan de kinderen was daarentegen heel veel stormachtigs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi kaartje.
  De blauwe lucht is héél mooi gemaakt.

  Hier wel wat schade, maar geen persoonlijke ongelukken, dus we hebben het er niet meer over.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.