Refreshing Such Kindness

Stampin' Up! bestellen 23 januari

Die nieuwe doosjes in de catalogus zijn leuk en handig. Op deze manier hoef ik er zelf geen te maken om toch een leuk cadeautje uit te delen.


Dit cadeautje was voor onze postbode chick. Ik noem haar een chick omdat het een prachtige jonge meid is om te zien (ze is zelfs finaliste van de Miss Limburg 2018 verkiezing geworden gisteren!!) Maar het is ook een pittige, ruige dame. En wat hebben we haar graag. Ik besefte me pas dat ik best haar moeder had kunnen zijn. (zo oud voel ik me alleen nog niet, LOL) Maar ik dwaal af. In elk geval, ze had mijn zakken met hondenvoer bij zich en wij waren niet thuis. Ik was winkelen met mijn man. Dus zochten we haar op, stuurden haar brutaal via messenger een bericht en kregen bijna meteen antwoord. Maar we hoefden het niet af te halen, ze kwam op weg naar het depot nog wel even langs. Kijk, das pas postbode service voor PostNL. En dus maakte ik haar een bedankje, dat ik haar later gaf. Ze wilde zelf niet op de foto, maar haar hand mocht er wel op. Het doosje vulde ik met Merci chocolaatjes, haar favoriet, bleek achteraf. Geslaagd dus!

Het papier is van het Bubbles & Fizz Designer Series Paper, de flessen komen daar ook uit, je krijgt het GRATIS bij een bestelling van €60. Tot 31 maart 2018.

Fijne dag!

Groetjes

Miranda Mols


Reacties

 1. Een toffe chick dus! EN je hebt een tof presentje gemaakt voor haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief....van haar én van jou. Zo'n leuk (en lekker ;o) bedankje is ook zeker op z'n plek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat noem ik nog eens service.....van jullie allebei😊

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo’n postbode chick wil ik ook wel, wat een service! Dat verdient wel een bedankje. Superleuk doosje heb je gemaak!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.