donderdag 4 januari 2018

No Calorie Cake

Stampin' Up! bestellen 13 januari

Vanmiddag stonden er vrienden voor de deur, die spontaan samen wat wilden gaan eten. Gezellig, maar dat gingen we niet redden. En dus kwam ik op het idee om pizza te bakken, zelfgemaakte pizza Taco, dan konden we thuis "uit eten". Zo gezegd, zo gedaan. Snel bestellingen posten, naar de supermarkt om alles te halen, honden uitlaten, ondertussen maakte Harald de pizza klaar en haalde ik nog snel de vergeten sla. Ik zei een half uur geleden tegen het meisje aan de kassa nog: "ja ik weet het zeker, ik heb echt alles deze keer." (Oeps, ze kennen me te goed, LOL) 2 uur later zaten we gezellig aan tafel. Met zijn vieren hebben we 2 grote pizza's verorberd, hmmm. Gezellig gekletst en de kinderen hebben gezellig gespeeld. Dat was een leuk spontaan moment in het begin van 2018. 

Sale-A-Bration is in volle gang en voor mij betekent dat spelen met nieuwe producten. 
Want jullie moeten wat zien. Dus speelde ik met Feesttaart, de nieuwe Nederlandse set. Een geweldige set met allemaal bruikbare teksten. Dat wilden we toch?! Dit kaartje maakte ik voor een dame die 50 werd. Gekleurd met de Blends, natuurlijk.


Als je de beide nieuwe Nederlandse sets koopt, mag je bij mij GRATIS een workshop t.w.v. €15 volgen! Koop je beide bundels, krijg je ook nog een aardigheidje extra! EN je kunt ook nog de NIEUWE Nederlandse SAB set er GRATIS aan toevoegen!

En nu snel verder spelen. Er ligt een scrapbooklayout op me te wachten. Of eigenlijk moet het dat worden, het is nog een leeg vel papier met een foto.

Groetjes
Miranda MolsProduct List

4 opmerkingen:

 1. Ik heb de ene set besteld en daarbij de andere helemaal over het hoofd gezien hahaha. Deze is ook heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kaart geworden, succes met het scrapbooken,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zal die dame blij zijn met haar mooie kaart! Fijn dat jullie het nieuwe jaar zo gezellig ingezet hebben. Hier wordt de pizza aan huis geleverd wat al een paar keer handig van pas is gekomen! Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onverwachte etentjes zijn vaak het gezelligst! Leuk kaartje trouwens met die mooie feesttaart erop.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your visit. I love your comment in advance!