My Sweet Statue

Stampin' Up! bestellen 2 februari


Van mijn upline, Tanja Kolar, kreeg ik met Kerstmis een album cadeau. Daarbij zat een opdracht. Vul dit album met leuke herinneringen aan 2018 en schrijf er je gevoel bij. Wat een leuk idee! Ik wilde toch al meer dan alleen kaartjes maken in 2018 en dus ben ik vol goede moed begonnen. Ik heb mijn Selphy printer afgestoft en mijn eerste foto geprint. En hier is dan mijn eerste layout! Ik ben wat roestig merkte ik, ik scrapbook al jaren niet meer. Gelukkig was mijn vriendin Mariëtte er woensdag en heeft zij nog wat bijgestuurd. 


Hij is misschien nog niet helemaal af. Ik twijfel nog of ik de journaling erop wil of dat ik die apart schrijf en een opening tussen de eerste 2 pagina's maak om een tag of iets dergelijk in te steken. Iemand met een briljante oplossing?

Het verhaal bij de foto voor jullie: Als ik met de honden ga wandelen wil Dano soms gezellig mee. Soms gaat hij mee met zijn skelter of zijn elektrische quad, maar soms wil hij mee wandelen. Als hij mee wandelt hebben we het zo gezellig samen. Hij kletst over van alles en nog wat en we kijken naar en praten over dingen. Hij ziet ook veel waar hij wat over wil weten. En als we dan bij deze steen aankomen, rent hij ernaartoe gaat erop staan en blijft heel stil staan. En als ik dan langs loop bekijk ik hem uitgebreid en bewonder ik het prachtige standbeeld dat zomaar nieuw in onze buurt staat. Ondertussen ligt hij stilletjes in een deuk. Dan loop ik verder. Hij springt dan van de steen af en roept, mam, ik was het maar. Oooooo. Jij houdt me voor de gek roep ik dan. En elke keer giert hij het uit. Een heerlijk moment dus. En daarom verdient deze foto een plek in mijn album. De beide foto's zijn ook gemaakt in 2018, heel recent dus. Op de kleine foto wilde hij persé zijn oude "werkjas" aan. Grinnik.

Fijne dag!

Miranda Mols

Reacties

 1. Een super leuke pagina in je album Miranda.
  wat een leuke foto en hele mooie accentjes erbij gemaakt...heel leuk idee om zo je foto's te bewaren
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi verhaal bij deze standbeeldfoto! Geweldig toch, dat kinderen elke keer weer van dezelfde grap kunnen genieten?! Waardevol moment, dus dat verdient zeker een plekje in jouw album van 2018. Leuke lay-out!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zulke momenten. Altijd genieten. Misschien, als je er nog iets bij op wil schrijven, zou je herfstblaadjes kunnen stansen en daar op schrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een geweldig leuk idee!!

  Ik zou de tekst er los bij doen, op een andere pagina of op een losse tag of misschien in een envelop op je scrap verwerken.
  Of....op je scrap een "verborgen" kaartje maken, dus achter de foto ofzo.
  Héél veel plezier met dit album......ik vind het echt een te gek leuk idee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh en je verhaal bij deze foto's....
  Dát zijn herinneringen die je voor altijd wil bewaren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf gedaan en wat een leuk verhaal erbij, heerlijk zulke moeder/kind momenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker om wat andere dingen te maken, toch? Het fijne is dat je deze houd en er veel langer van kunt genieten!
  Mooi hoe je het buiten van de foto in je LO door laat lopen! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. schitterend miranda, ja scrappen dat is zo iets aparts... mij lukt het niet vind het te lastig omdat ik een beetje van het precieze ben....

  groetjes
  manon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.