woensdag 10 januari 2018

Lazy Birthday

Stampin' UP! bestellen 13 januari

31 december was niet alleen de laatste dag van 2017 maar ook de 47ste verjaardag van mijn man. En dus maken we dan natuurlijk een kaartje. Op de dag zelf..want dan valt ons in dat we er helemaal nog niet aan dachten. Dat is elk jaar weer hetzelfde. Alsof we het niet een jaar van te voren weten, LOL. Oeps. 

Dano maakte dit vrolijke kaartje naar een voorbeeld op Pinterest. 


En ik maakte deze luie kaart. Want op je verjaardag moet je eigenlijk luieren. Niet dat dat ooit gebeurt, maar hee, het idee is er. En ja, weer gekleurd met de Blends. Ik geniet er zo van. Ik kan ze iedereen aanraden hoor!


Deze kaartjes werden vergezeld van een gezellig ontbijt. Hij heeft graag spek met ei en een glaasje sinaasappelsap ( รก la Van der Valk) en dat maakten we. Lana haalde snel sinaasappelsap in de Jumbo en ondertussen bakte ik de eieren met spek. Toen het klaar stond mocht hij de keuken in en werd er hard voor hem gezongen. We sloten de dag af met vuurwerk en volgendjaar maak ik op tijd een kaart...denk ik...

Groetjes
Miranda Mols6 opmerkingen:

 1. Leuke kaarten hebben jullie gemaakt voor de jarige Job!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaarte! Wat een lekkere afsluiting van de dag, vuurwerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een feest bij jullie op 31 December.
  Leuke kaarten hebben jullie gemaakt en ook zo lief om nog verse sap te gaan kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, niet doen! Niet op tijd een kaart maken, dat hoort niet bij jullie traditie ;-) En tradities zijn juist zo leuk en belangrijk. Dano en jij hebben allebei een mooie kaart gemaakt. Het verjaardagsontbijtje klinkt trouwens ook heel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahaha, wat grappig om te lezen dat je elk jaar weer terug valt in de oeps-bijna-te-laat traditie.
  jullie hebben er wel een paar feestelijk ekaartjes van gemaakt.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie vrolijke kaart! En nog gefeliciteerd!
  Hoezo herken ik dat? Mijn man is de laatste van ons 3-en en elk jaar wil ik de kaart ruim van te voren af hebben, maar elk jaar ook weer lukt dat niet... Dit jaar ook de kaart pas op de dag zelf gemaakt...schaam... gelukkig vond hij 'm wel mooi :)
  Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your visit. I love your comment in advance!