Confetti & Candles

Stampin' Up! 2 februari


Dat nieuwe Picture Perfect foto design papier is werkelijk geweldig!
 Daar maak je in een handomdraai een leuke feestkaart van.
Deze 2 maakte ik voor 2 jarige teammaatjes


Hier heb ik weer verschillende sentimenten verwerkt, dat blijf ik leuk vinden.Zo maak je zelf je perfecte sentiment.


En ja, je ziet het goed. Ik was te laat. Maar...ik verdedig me dat ik ook al vaak op tijd was dit jaar. Ben jij op tijd? Zo ja, hoe krijg je dat voor elkaar?

Fijne dag

Miranda Mols


Reacties

 1. Erg leuke en feestelijke kaarten, Miranda.
  Heb een blogkalender met de verjaardagen van blogmaatjes en eind van de maand leg ik de kaarten voor de jarigen van de mand daarna apart en verstuur ze meteen aan het begin van de maand. Haha...beter te vroeg dan te laat, toch ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, hehe. Ik heb weer ens even tijd om rustig achter de computer te zitten en een blo grondje te maken. Eindelijk! En dan kom je zulke leuke kaarten tegen! Dat papier is inderdaad ge-wel-dig. Het ligt hier (al best wel lang) zichtbaar op tafel zodat ik het maar hoef te pakken en ermee aan de slag kan. Maar ook dat is er nog niet van gekomen. Zou zomaar kunnen dat ik jouw bovenste kaart eens na ga maken hoor...
  En wat betreft versturen; ik heb periodes dat ik er altijd op tijd aan denk en ook op tijd ben met versturen, maar er zijn ook periodes dat ik daar heeeeeel slecht in ben. Is bij niet zo veel van te zeggen eigenlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Vooral de eerste met de confetti, lekker vrolijk en feestelijk!
  Ik ben altijd op tijd met maken. Heb een kalender en maak zoveel mogelijk van te voren...maar versturen?? Dan nog vergeet ik de kaart nog wel eens op tijd te posten ;-)) Beter laat dan nooit toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke en feestelijke kaartjes Miranda...vooral die met confetti heeft een vrolijke uitstraling...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke kaarten! Ik weet eigenlijk nooit zo goed wat ik met dat soort papier moet doen. Maar jou lukt het super. Ik ben er slecht in het hele jaar rond. Dan wil een kaartje sturen en dan vergeet ik het en denk dan: als we op visite gaan doe ik hem wel bij het cadeautje of in de envelop met geld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit zijn nog eens feestelijke kaarten, zeg! Gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow wat een super leuke kaart.... ja dat is zeker mooi papier soms vind ik het erg moeilijk om het te zien of het wel of niets is... heb jij dat niet zo vanuit het boek? ik kan me heelaas geen miskoop permitteren en dat is misschien het grote verschil met jouw...

  ik ben nooit te laat voor de verjaardagskaarten maar heb er denk ik niet zo veel nodig als jij en ik ben niet zo druk als jij bent. meestal heb ik ze 2 weken van de voren klaar als er iets tussen komt dan ben ik niet te laat....

  groetjes
  manon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn kaarten zijn altijd op tijd af. Maar ze raken zo moeilijk i die brievenbus....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eh.... nee, ik ben ook niet altijd op tijd. Soms vind ik het leuk om een te laat kaart te sturen. Heb ik ook wel eens expres gedaan, hihi.
  Jouw kaartjes zijn erg leuk! Grappig, dat papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. superleuk dsp.
  mijn digitale kalender is foetsie..dus giga te laat met kaartjes sturen.
  met terugwerkende kracht nog maar wat versturen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.