vrijdag 22 december 2017

The Gift of Giving

Stampin' Up! bestellen 30 december
Laatste kans Year End Sale

2018 komt er snel aan. Ik heb voor het eerst in jaren een goed voornemen. Ik wil het roer omgooien. Niet meer alleen maar kaarten maken die ik toch niet verstuur. Maar ook eens doosjes, een slinger of andere leuke 3D projecten. 

Dus om mijn goede voornemen kracht bij te zetten, hier alvast een doosje dat ik pas maakte. Nicky, een voormalig Stampin' Up! demo uit de UK, woont hier nu vlak in de buurt en ze komt af en toe gezellig knutselen en dan neemt ze altijd wat voor me mee. Zelf knutselt ze niet echt meer, zij werkt nu met Jamberry (geweldige nagelstickers, die zie je wel eens in mijn filmpjes) Zij vond de metallic washi tape zo mooi uit de winter catalogus. En dus maakte ik stiekem een cadeautje voor haar. Dat kreeg ze afgelopen dinsdag toen ze hier was. Het is zo leuk om af en toe eens een leuk presentje cadeau te doen. 


4 strikken ponste ik met de Bow pons, die plakte ik op elkaar met een witte dot erop. In het doorzichtige doosje maakte ik 2 strookjes van 5cm van Design Papier. Een leuk labeltje eraan, klaar. Simpel en zo leuk om te geven. 
(Het papier van de strik en het lintje zijn retired.)

Dus heb je een leuk idee voor me om te maken.... Laat het horen. Ik wil ook echt meer filmpjes maken, dus dan kijk ik of ik het meteen kan filmen.

Groetjes
Miranda Mols
Product List
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

8 opmerkingen:

 1. Super gaaf weggevertje heb je zo gemaakt, Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk doosje Miranda! Heb altijd voornemens om labeltjes en zo bij de cadeautjes te maken, maar het komt er niet van

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk dat doosje. maak ik zelf ook niet veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er feestelijk uit! Gezellig om te geven én natuurlijk om te krijgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Miranda,

  Dat is een leuk doosje. Ik heb er zelf laatst 2 gemaakt met kattensnoepjes erin voor mijn schoonzzs haar beestjes.

  Je kunt leuke boekenleggers maken van DSP papier. En bij bijvoorbeeld de Action hebben ze voor een habbekrats notitieboekjes met een kartonnen omslag. Die zijn ook uitstekend geschikt om zelf op te leuken met DSP, zeker als je de favoriete kleuren of dieren ket die iemand leuk vindt.

  Verder kun je van oud karton en DSP ook prima schetsboekjes maken voor mensen die van tekenen en schetsen houden. Ik heb zelf een aquarelboekje gemaakt. Er zijn verschillende manieren van binden te vinden op YouTube. Het eenvoudigste is gewoon 2 te openen ringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er top uit, heel mooi cadeaudoosje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Onweerstaanbaar die panda! Fijne feestdagen Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your visit. I love your comment in advance!